Redecorezi interiorul casei? Iată 3 tendințe de design care nu mai sunt la modă în 2022

vineri, 12 august 2022

 

Îți dorești un design modern, actual și reîmprospătat al livingului tău? Ei bine, odată ce te-ai hotărât să faci unele schimbări care să fie în trend cu noile tendințe, trebuie să le abandonezi pe cele deja învechite și să te axezi pe noile culori, texturi, amenajări care se poartă anul acesta. Te întrebi însă care sunt acestea și care este viziunea pe care trebuie să o adopți? 

Iată mai jos care sunt variantele de design care nu se mai află în actualitate și ce se poartă, în schimb anul acesta în materie de design interior 

 

  1. Design open-space

Acest tip de design vine cu siguranță cu o serie de avantaje: oferă spațiu și o lumină naturală amplă. Însă odată cu venirea pandemiei și a faptului că mulți oameni au fost forțați să lucreze de acasă, a necesitat implicit și amenajarea unui spațiu special, pe post de birou pentru a-și putea desfășura activitatea. Astfel că, un spațiu deschis nu oferă intimitatea de care membrii familiei ar putea să aibă nevoie și poate deveni complicat să obțineți liniștea de care aveți nevoie. Pe de altă parte, dacă casa ta dispune deja de acest design, poți opta pentru separatoare de camere, iar problema lipsei de intimitate este rezolvată. 

2. Aparatele electrocasnice expuse

Tendințele de design în anul 2022 includ un spațiu cât mai organizat și încăpător. Astfel că, aparatele electrocasnice ar trebui să fie ascunse sau incorporate în mobilă pentru a obține un aspect cu mult mai elegant, armonios, echilibrat. Totodată vei dispune în acest fel de mai mult spațiu de depozitare, pe care îl poți folosi într-un mod cât mai rațional. Acest trend te ajută să creezi o bucătărie care pare mai spațioasă și arată tot timpul ordonată. 

3. Interior complet alb

Mulți au preferat de-a lungul timpului să-și vopsească pereții în alb sau să aleagă mobilier în această nonculoare deoarece oferă senzația de spațiu și de încăpere curată, aerisită. Însă acest trend a devenit cam plictisitor în 2022. Optează în schimb pentru un design care îți atrage atenția, care imită elemente din natură și vino astfel cu ceva original. De exemplu, poți crea un perete accent în livingul tău folosind ciment decorativ pentru interior. Astfel încăperea va deveni una contemporană și se va păstra în trend timp îndelungat. Fii însă atent să alegi o vopsea de calitate care vei fi sigur că va reda efectul pe care ți-l dorești. În acest sens poți alege vopseaua de pe Novacolor-romania.ro, unde vei găsi o varietate de produse de lux.

În concluzie dacă vrei să faci unele schimbări de design în casa ta, care să urmeze noile trenduri, atunci trebuie mai întâi să știi ce ar trebui să eviți. Astfel că designul open space, interiorul complet alb și aparatele electrocasnice la vedere n-ar trebui neapărat să se regăsească în casa ta. Optează în schimb pentru separarea camerelor pentru a obține intimitate, încorporează aparatele electrocasnice în mobilă și creează un perete accent pentru pentru un aer modernist. 

Sursa: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe