|sâmbătă, octombrie 1, 2022
  • Follow Us!

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Radulescu: Se asfaltează pe drumul județean, la Ghioroiu! 

constantin-radulescu-cj-vilcea-proiect-de-peste-1-milion-de-euro-finantare-europeana-in-statii-de-incarcare-pentru-vehicule-electrice-pe-drumurile-judetene
 Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu anunță că se continuă lucrările de asfaltare pe DJ 651 A, cu un nou sector pe raza comunei Ghioroiu.
”Covorul asfaltic pe care colegii de la RAJDP îl realizează în aceste zile vine în continuarea tronsonului asfaltat în primăvară, pe acest drum. Premergător acestor lucrări, au fost executate reparațiile asfaltice și tăierile de acostamente, iar după asfaltare se vor realiza acostamentele din piatră spartă și marcajele rutiere”, spune președintele CJ Vâlcea.
Constantin Rădulescu mai afirmă: ”Pentru următoarea perioadă, avem în vedere și reabilitarea ultimei porțiuni neasfaltate din acest drum, care face legătura cu localitatea Dănciulești, din județul Gorj. Kilometru cu kilometru, asfaltăm și DJ 651 A, drum care pleacă din Bălcești, traversează comuna Ghioroiu și ajunge până la limita cu județul Gorj”.

Leave a Response