Omul de afaceri Romeo Iliescu nu se lasa ingenuncheat de consilierii PNL si USR din Ramnicu Valcea - LE SOLICITA DESPAGUBIRI DE 300.000 EURO LUNAR!

miercuri, 24 august 2022

Consilierii PNL si USR de la Ramnicu Valcea se opun dezvoltarii municipiului Ramnicu Valcea! Omul de afaceri Romeo Iliescu a transmis o plangere prealabila catre Consiliul Local Ramnicu Valcea si consilierii anti-dezvoltare, prin care solicita plata de despagubiri pentru prejudiciul creat prin refuzul nejustificat de a adopta hotararea de aprobare a documentatiei de urbanism PUZ si RLU Plan Urbanistic Zonal Nicolae Balcescu nr. 71 Ramnicu Valcea - initiator Romeo Impex Com SRL.

Iliescu solicita 300.000 euro pentru fiecare luna de intarziere , prejudiciu justificat de cresterea preturilor la materialele de constructii si beneficiul nerealizat prin intarzierea investitiei. La ultima sedinta de CL liberalii si useristii s-au abtinut (adica au votat negativ) de la a vota acest proiect de lege fara nicio explicatie pertinenta, legala, doar pentru ca asa au vrut... muschii lor.

Tiberiu Pirnau

Plangerea prealabila integrala:

Plangere_prealabila_Romeo_Impex_Com_SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe