|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Omul de afaceri Romeo Iliescu nu se lasa ingenuncheat de consilierii PNL si USR din Ramnicu Valcea – LE SOLICITA DESPAGUBIRI DE 300.000 EURO LUNAR! 

primaria

Consilierii PNL si USR de la Ramnicu Valcea se opun dezvoltarii municipiului Ramnicu Valcea! Omul de afaceri Romeo Iliescu a transmis o plangere prealabila catre Consiliul Local Ramnicu Valcea si consilierii anti-dezvoltare, prin care solicita plata de despagubiri pentru prejudiciul creat prin refuzul nejustificat de a adopta hotararea de aprobare a documentatiei de urbanism PUZ si RLU Plan Urbanistic Zonal Nicolae Balcescu nr. 71 Ramnicu Valcea – initiator Romeo Impex Com SRL.

Iliescu solicita 300.000 euro pentru fiecare luna de intarziere , prejudiciu justificat de cresterea preturilor la materialele de constructii si beneficiul nerealizat prin intarzierea investitiei. La ultima sedinta de CL liberalii si useristii s-au abtinut (adica au votat negativ) de la a vota acest proiect de lege fara nicio explicatie pertinenta, legala, doar pentru ca asa au vrut… muschii lor.

Tiberiu Pirnau

Plangerea prealabila integrala:

Plangere_prealabila_Romeo_Impex_Com_SRL

Leave a Response