Ești bombardat, pe news feed-urile rețelelor de socializare, de tot felul de anunțuri cu reducerile de vară? Iată în ce ar merită să investești, dacă alegi să dai curs impulsurilor de shopping

marți, 9 august 2022

 

În general, pe an, se înregistrează cam două mari momente în care merită să fii cu ochii pe site-urile magazinelor vestimentare preferate: vara și iarna. În acele perioade ale anului, reducerile pot ajunge până la 90% la unele articole, putând astfel să achiziționezi, la un preț infim față de cel inițial, orice articol dorești, salvând bani și bucurându-te de entuziasmul real pe care oricare fan al shoppingului îl are atunci când poate să păcălească prețurile.

Cu toate aceste tentații în jurul nostru ajungem să ne pierdem, atât capul, cât și banii din buzunar pe orice anunț însoțit de culoarea roșie și de semnul exclamării.

 Pentru a evita regretele ulterioare, a-ți păstra banii și a te bucura de investițiile făcute cu cap, este nevoie să apelezi la rațiune, și să te gândești pragmatic și calculat care sunt articolele de care ai cu adevărat nevoie în garderoba ta, și care se bucură de o reducere reală doar în acel sezon.

Iată, așadar, câteva idei de articole în care merită să investești în acest sezon, cât încă mai țin marile reduceri:

Indiferent de sezon, little black dress-ul câștigă!

Piesele elegante, clasice și monocrome vor rămâne mereu un must-have indiferent de anii ce trec, ori de sezonul în care ne aflăm. O little black dress este cu siguranță o investiție asupra căreia merită să te apleci, căci te va scoate din nenumărate momente importante în care nu vei știi cu ce să te îmbraci, pentru a nu fi nici peste măsură de elegantă, dar nici mult prea casual.

Bucură-te de reducerile estivale și achiziționează-ți două astfel de articole, dacă ai posibilitatea : o rochie cu bretele, ori cu mânecă scurtă, iar aici te bucuri de o libertate de alegere extrem de largă, unde poți face apel și la care sunt cele mai în vogă modele de rochii negre ( un exemplu bun ar fi rochiile de tip furou, care fac furori acum în toate magazinele și care îți vor creea un look extrem de sexy ), și o rochie cu mânecă lungă, ori dintr-un material mai gros, pentru a putea beneficia de eleganța unei piese vestimentare clasice în orice sezon te-ai afla!

Încălțămintea de iarnă...mereu necesară

Nu ne place gândul că în câteva luni ne vom reîntâlni cu frigul și cu zăpada, mai ales acum, când ne aflăm în plin sezon estival și ne bucurăm în liniște de-o vară călduroasă și plină de evenimente. Dar inevitabilul se va produce indiferent de voința, ori de dorințele noastre, tocmai de aceea este bine să fim pregătiți din timp pentru venirea primei zăpezi.

Investește într-o pereche de ghete de damă din piele naturală, pe care o găsești la un super preț pe site-ul celor de la epielenaturala.ro și bucură-te de confortul și calitatea superioară a unui brand de încălțăminte calitativ.

De altfel, când să-ți achiziționezi articole pentru iarna ce-o să vie, dacă nu vara, când ai reduceri colosale și abia îți poți imagina primii fulgi de zăpadă?

Un trench monocrom

Look-urile de toamnă sunt mereu încărcate de mister, pline de eleganță și de acea notă ce le face să pară cozy. Un trench bej îți poate transforma radical imaginea în această toamnă și te poate face centrul atenției în grupul tău de prieteni.

Alege să dai banii pe un trench lung, dintr-un material calitativ, care să evite acea imagine a tăierii materialelor și să-ți alungească silueta.

Încântă-ți privirea și sufletul cu noi achiziții, bucură-te de aceste reduceri unice pe an și folosește-le în avantajul tău!

 

Surse fotos: pixabay.com

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe