|duminică, octombrie 2, 2022
  • Follow Us!

Cum dai contur ținutelor tale elegante? Clasicele bijuterii din argint și machiajul, printre detaliile ce nu trebuie neglijate 

AlexiaBijou 54+Eladerm 109

 

Întrebarea “cu ce mă îmbrac la acest eveniment?” probabil că ne este una foarte bine cunoscută, pentru că oricât de multe ținute am avea în garderobă, mereu trăim cu impresia că ne sunt insuficiente. Este adevărat ca lumea modei este destul de dinamică și tendințele se schimbă contant, însă o ținută elegantă impecabilă nu se rezumă doar la a piese vestimentare, ci și la accesorii sau make-up. Prin neglijarea acestora, riști să te alegi cu un outfit banal, care nu iese cu absolut nimic în evidență. Având în vedere ca ne dorim în permanență să atragem privirile celor din jur, este oarecum firesc să ne aflam în fata unor reale paradoxuri atunci când vine vorba despre alegerea unei ținute.

În spatele unei ținute reușite vor sta întotdeauna articolele vestimentare alese cu grijă, o accesorizare de succes, un make-up deosebit, dar și o atitudine corectă. Toate aceste detalii vor influența semnificativ modul în care cei din jur te percep. Iată așadar câteva aspecte importante de care ar trebui să ții cont în închegarea unei ținute care va întoarce priviri.

Bijuteriile din argint

Dacă îți dorești să strălucești în adevăratul sens al cuvântului, vei avea în mod cert nevoie de o serie de bijuterii din argint unice. Acestea sunt practic acele mici detalii care vor face diferența. O pereche de cercei vor atrage în mod subtil atenția asupra trăsăturilor frumoase ale feței, la fel cum un inel supradimensionat va face ca privirile celor din jur să se oprească asupra degetelor. Pentru un plus de efect, poți lua în calcul bijuteriile personalizate din argint, care îți vor garanta o imagine exclusivistă.

Make-up

Machiajul are o pondere importantă în ceea ce privește imaginea de ansamblu a ținutei tale, tocmai de aceea este important să te asiguri că optezi pentru unul care să îți facă cinste. În prezent există soluții pentru a acoperi și chiar trata până și cele mai pronunțate cearcăne sau riduri, machiajul fiind desigur una dintre soluțiile standard în acest sens. În alegerea machiajului este important să ții cont de ceea ce vrei să scoți în evidență. De cele mai multe ori însă, ne lăsam pe mâna specialiștilor care știu cu exactitate ce să ne recomande.

Gențile

Printre accesoriile de nelipsit la ținutele elegante sunt gențile, pentru că dincolo de aspectul practic, acestea pot aduce un plus de stil unei ținute. Gențile precum sunt cele de tip clutch reprezintă o alegere mai mult decât inspirată în cazul ținutelor elegante, însă este important să le asortezi pe cât posibil ținutei pe care o vei purta, astfel încât să nu faci un amestec de print-uri și cromatici. În general este recomandat să asortezi gențile cu pantofii, cureaua sau alte accesorii pe care vei alege sa le porți. Un acord cromatic deosebit nu va rămâne neobservat.

Atitudinea potrivită

Pentru a fi o prezenta de invidiat, nu vei avea nevoie doar de o ținuta foarte bine închegată, ci și de o atitudine potrivită. Aceasta este detaliul care îți va oferi o alură sexy, ce va întoarce privirile curioase ale celor din jur.

 

 AlexiaBijou 54+Eladerm 109

 

Leave a Response