Compania DAMILA a depășit anul trecut pragul de 100 milioane euro cifră de afaceri și a avut un profit de 2,1 milioane euro

duminică, 28 august 2022

 

Ministerul Finanţelor Publice a comunicat că SC Damila SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 489 milioane de lei (100 milioane de euro), venituri totale de 494 milioane de lei, un profit brut de circa 10,3 milioane de lei (2,1 milioane de euro), iar datoriile totale au atins la data de 31 decembrie 2021 suma de 140 milioane de lei. La finele anului 2021, SC Damila SRL avea un capital social de 3,2 milioane de lei, un număr mediu de salariaţi de circa 350 de persoane, în timp ce tipul de activitate era „Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”.

În comparație, SC Damila SRL a realizat în anul 2020 afaceri de 302 milioane de lei, venituri totale de 304 milioane de lei și un profit de circa 6 milioane de lei. Anul trecut, ING Bank România a acordat un credit de 20 milioane de lei companiei cu capital privat românesc SC Damila SRL, comerciant și producător important pe piața de materiale de construcții și finisaje. În 2022, societatea vizează creșterea vânzărilor, prin dezvoltarea gamelor de produse și extinderea capacităților sale de producție și distribuție. Astfel, fondurile vor fi utilizate pentru finanțarea capitalului de lucru și pentru investiții. „Damila este prezentă pe piața din România încă din anul 1992. Am dezvoltat un model propriu de business, care oferă partenerilor soluții complete pentru construcții, de la fundație până la amenajări interioare și exterioare. Din 2007, investim anual și în capacități noi și diversificate de producție, pentru construcții rezidențiale și industriale. Unul dintre obiectivele noastre este creșterea ponderii activității de producție, în raport cu cea de distribuție, din totalul cifrei de afaceri. Finanțarea acordată de ING Bank s-a bazat pe încredere reciprocă, fără de care parteneriatele nu se pot construi, pe o viziune comună asupra sectorului nostru de activitate, iar procesul de analiză și finalizare a finanțării a fost scurt și lipsit de formalism excesiv”, a explicat Daniel Remus Nițu, directorul general al SC Damila SRL.

În prezent, activitatea de producție a companiei se desfășoară în două locații: Râmnicu Vâlcea și Bragadiru, iar activitatea de distribuție acoperă toată țara, ca urmare a parcului logistic propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe