Ce atacanți ar putea aduce Real Madrid ca să aibă variante de rezervă pentru Benzema?

miercuri, 3 august 2022

 

Realitatea este că să aduci un atacant de rezervă este una dintre cele mai dificile misiuni pe care poți să o ai ca echipă. Trebuie să găsești un echilibru incredibil de greu de implementat. Ai nevoie de un atacant valoros, care să marcheze dar care să fie dispus în același timp să stea pe bancă majoritatea meciurilor. Cine ar accepta așa ceva, fiind cu adevărat valoros?

Tocmai de aceea, celor de la Real Madrid nu le este ușor să aducă pe cineva care ar putea să îi ia locul lui Karim Benzema, legendarul atacant francez care a cărat echipa în spate în ultimul sezon. Spre exemplu, poți paria aici pe La Liga și ai putea să faci un pariu înțelept că numărul golurilor marcate de Real va scădea complet dacă Benzema se va accidenta. Cu toate acestea, depinde cine îi va lua locul? Care sunt cele mai bune variante pentru Real Madrid în acest moment?

Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru campioana Spaniei. 

  1. Jonathan David

Tânărul canadian se află la începutul carierei și este unul dintre cei mai eficienți jucători din campionatul Franței. Faptul că este tânăr îl va face să ia serios în considerare o trecere la Real Madrid, chiar dacă nu va fi titular pentru că are tot timpul din lume să joace meci de meci. Între timp are ocazia să se antreneze cu unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume și să învețe de la fiecare ceva valoros. Nu ar fi înțelept din partea lui refuze o astfel de oportunitate, așa că ar putea să o accepte în ideea că imediat ce se va retrage Benzema, el va fi  cel care îi va lua locul. 

2. Olivier Giroud

Aici este vorba de o opțiune pe termen scurt, francezul aflându-se spre sfârșitul carierei. Dar adevărul este că Giroud este unul dintre cei mai subapreciați fotbaliști din lume și el a jucat foarte bine atât la Chelsea cât și la Arsenal. Sezonul trecut Giroud a câștigat Serie A cu AC Milan și a făcut  exact de ce ar avea nevoie și Real de la el: a intrat pe teren în momentele potrivite și a fost eficient în fața porții. Este exact de ce are nevoie Real Madrid în aceste momente. 

3. Zlatan Ibrahimovic

Varianta și mai pe termen scurt este, sigur, Zlatan Ibrahimovic. Suedezul are deja 40 de ani, dar se menține într-o formă fizică extraordinară. Talentul este tot acolo și câtă vreme va fi folosit sporadic el ar putea să fie foarte util pentru Real și tocmai de aceea ar putea să fie o variantă foarte bună pentru madrileni pentru noul sezon. Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni atacanți din toate timpurile și asta nu se schimbă peste noapte. Valoarea e tot acolo, chiar și la 40 de ani, iar Carlo Ancelotti știe asta. 

Așadar, iată care sunt cele mai bune trei variante pentru Real Madrid în ceea ce privește postul de atacant.

 

sursa foto: unplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe