Te-ai plictisit de aspectul anost al casei tale? Tips& Tricks pentru ca locuinta ta sa capete o atmosfera calda si primitoare!

luni, 18 iulie 2022

 

Dupa o zi stresanta la birou, in momentele in care nu te simti bine, sau atunci cand iti doresti sa te relaxezi, casa ta devine o adevarata oaza de linistite si fericire. De aceea, aspectul locuintei tale este extrem de important, intrucat acesta iti va dicta intreaga stare de spirit. Este necesar sa te asiguri ca fiecare incapere iti poarta amprenta, astfel incat atmosfera primitoare de acasa, sa te invaluie cu adevarat.

Top 3 elemente care-ti vor schimba cu totul atmosfera din locuinta!

  1. Odorizantul de camera

Daca ti se pare banal ca odorizantul de camera se afla in top atunci cand vine vorba despre elemente cheie ce pot modifica atmosfera din locuinta ta, gandeste-te atent la importanta mirosului in viata tuturor. Se spune ca acesta este cel mai dezvoltat simt al omului, intrucat mirosul te poate ajuta sa iti reamintesti cele mai importante momente din viata ta, sau te ajuta sa asociezi cu acesta un anumit sentiment. De aceea, este extrem de important ca in locuinta ta sa predomine mirosul tau preferat, pentru ca in fiecare camera sa domneasca o atmosfera calda. Pe site-ul Arli.ro, gasesti orice odorizant de camera iti doresti, la preturi accesibile si intr-o varietate covarsitoare. Parfumul dintr-o locuinta este un detaliu foarte important, intrucat acesta schimba intreaga atmosfera, deci este necesar sa te asiguri ca optezi pentru cele mai bune produse. Poti opta pentru odorizante cu parfumuri simple, precum cel de brad, sau cel care imita oceanul, sau poti incerca un miros mai profund si mai puternic, precum cel de citrice, scortisoara etc.

  1. Plantele

Daca ti se pare ca locuinta ta a devenit de ceva timp plictisitoare si vrei sa faci anumite schimbari minore, plantele reprezinta solutia perfecta. Lista de modificari pe care le poti aduce locuintei tale este destul de mare, insa cu siguranta multe dintre acestea ar implica un efort financiar enorm, pe care nu si-l permite oricine. De aceea, plasarea anumitor flori sau plante, in diferite colturii din incaperile importante, reprezinta modalitatea perfecta prin care sa poti schimba total aspectul casei tale. Daca vrei sa ai parte de experiente olfactive de neuitat, opteaza pentru flori naturale, parfumate, care sa intregeasca atmosfera locuintei tale. De asemenea, ai la dispozitie o paleta variata de plante potrivite pentru interiorul casei tale. Fie ca optezi pentru flori naturale sau artificiale, poti alege exact elementele care te definesc cel mai bine.

  1. Tablourile

Da, ai vazut bine! Ultimul element din aceasta lista, este clasicul tablou. Cui nu ii place sa intre intr-o incapere frumos decorata, care sa iti ofere o stare de liniste si fericire? Din acest motiv, plasarea catorva tablouri in zonele cheie din locuinta ta, ii va oferi acesteia un cu totul alt aspect. In camera de zi, poti opta pentru un tablou canvas multiplu, din mai multe piese care sa contureze un peisaj. In felul acesta, atunci cand vei pasi in aceasta incapere, te va cuprinda o atmosfera primitoare, ce iti va permite sa te relaxezi dupa o zi lunga la serviciu. In celelalte camere, poti plasa tablouri mai mici, abstracte, cu animale, personalizate sau cu diverse desene culinare, in functie de preferintele tale.

Asadar, daca vrei sa aduci locuintei tale cateva modificari care sa nu implice un mare efort financiar, tine cont de micile trucuri din cadrul acestui articol. Opteaza pentru odorizante de camera care sa iti ofere o senzatie placuta, plaseaza cateva tablouri in camerele importante si foloseste-te de aspectul plantelor, pentru a-ti infrumuseta locuinta.

 

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe