|vineri, august 19, 2022
  • Follow Us!

Sportivii Tiger Gym Ramnicu Valcea, rezultate exceptionale la World Kickboxing Federation- Golden League Championship – Cupa King 

PSX_20220719_121926-scaled
In  perioada de 16-17, la Saticul de sus ( Piatra Craiului) s a dat startul celebrului eveniment desfasurat sub egida World Kickboxing Federation- Golden League Championship – Cupa King Auto editia 25. Au fost prezente peste 40 de cluburi din tara, iar nivelul a fost unu foarte ridicat. Rm. Valcea a fost reprezentata de clubul Tiger Gym Rm. Valcea, antrenor Viorel Stanciu cu 2 sportivi :
Dina Catalin -65 kg
Bodescu Gabriel -90 kg
Acestia au reusit sa se inpuna fara probleme, chiar daca au intalnit 2 sportivi experimentati si determinati sa castige, unul dintre aceastia fiind vice campion mondial de Asihara Karate si campion national de kickboxing.
Cu o saptamana in urma sportivul Tanasie Mirko a reusit sa si adjudece centura categoriei -65 kg a campionatului piramidal de kickboxing -Cezar Championship- desfasurat la Alba Iulia. Pentru Sportivii de performanta ai clubului Tiger Gym Rm. Valcea, urmeaza o vacanta binemeritata, urmand ca din toamna sa si reia activitatea competitionala in campionatele din cadrul Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing.
thumbnail
thumbnail (1)

Leave a Response