Sportivii Tiger Gym Ramnicu Valcea, rezultate exceptionale la World Kickboxing Federation- Golden League Championship - Cupa King

marți, 19 iulie 2022
In  perioada de 16-17, la Saticul de sus ( Piatra Craiului) s a dat startul celebrului eveniment desfasurat sub egida World Kickboxing Federation- Golden League Championship - Cupa King Auto editia 25. Au fost prezente peste 40 de cluburi din tara, iar nivelul a fost unu foarte ridicat. Rm. Valcea a fost reprezentata de clubul Tiger Gym Rm. Valcea, antrenor Viorel Stanciu cu 2 sportivi :
Dina Catalin -65 kg
Bodescu Gabriel -90 kg
Acestia au reusit sa se inpuna fara probleme, chiar daca au intalnit 2 sportivi experimentati si determinati sa castige, unul dintre aceastia fiind vice campion mondial de Asihara Karate si campion national de kickboxing.
Cu o saptamana in urma sportivul Tanasie Mirko a reusit sa si adjudece centura categoriei -65 kg a campionatului piramidal de kickboxing -Cezar Championship- desfasurat la Alba Iulia. Pentru Sportivii de performanta ai clubului Tiger Gym Rm. Valcea, urmeaza o vacanta binemeritata, urmand ca din toamna sa si reia activitatea competitionala in campionatele din cadrul Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing.
thumbnail
thumbnail (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe