Sparle si soparle, 28.07.2022

joi, 28 iulie 2022
  • Am intrat în posesia declarației de avere a primarului din Ionești, Constantin Neagoie, din care aflăm cu stupoare că anul trecut a încasat suma de 1,1 miliarde de lei vechi, din care 650 milioane de lei vechi din calitatea de edil și 470 milioane de lei vechi din cea de „pensionar”. Număratul banilor din conturile bancare ale lui Constantin Neagoie ne-a dat bătăi de cap, dar am deslușit că deține peste 1 MILION DE EURO la bănci, din afaceri... ”chimice”. Pe lângă acestea, se mai adaugă două mașini Nissan și un tractor, o casă locuit de „bulibașă” de 450 mp în Ionești, plus 8 terenuri în suprafață totală de peste 22 hectare, toate amplasate în comuna Ionești. Constantin Neagoie mai menționează în declarația de avere că nevasta lui este asociată la firma Comchim Chemicals (cu 59%), la o valoare a titlurilor de de participare de circa 10 miliarde de lei vechi.

 

  • Zilele trecute, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis ordinul de începere pentru proiectarea secțiunii 2 Boița - Cornetu (31 km) din Autostrada Sibiu - Pitești, au anunțat marți reprezentanți ai CNAIR. Asocierea de constructori din Turcia care a câștigat contractul are la dispoziție 18 luni pentru elaborarea proiectului pentru lotul ce traversează Carpații. CNAIR a semnat pe 7 februarie 2022 contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 Boița - Cornetu din Autostrada Sibiu - Pitești. Câștigătorul licitației pentru primul tronson peste Carpați este asocierea de firme din Turcia Mapa - Cengiz. Printre subcontractanții declarați la licitație de asocierea câștigătoare se numără și firma românească de elaborări studii geotehnice Geostud București.

 

  • Potrivit presei sportive, la începutul aceste luni, echipa din Liga 3 Viitorul Dăești anunța achiziționarea atacantului Alexandru Pop), ultima dată la AFC Odorheiu Secuiesc, golgheter în sezonul trecut în Seria 5. „Vârful” de 29 de ani originar din Cluj-Napoca a fost la Râmnicu Vâlcea, a semnat contractul și s-a și fotografiat cu însemnele echipei de la Dăești. Însă, peste doar câteva zile, jucătorul a anunțat că nu mai vine la Viitorul, motivând că... nu îl mai lasă soția! În aceste condiții, contractul dintre Viitorul Dăești și Alexandru Pop a fost reziliat, însă gestul jucătorului rămâne unul lipsit de profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe