Sparle si soparle, 18.07.2022

luni, 18 iulie 2022
  • Extrem de binevenită și utilă a fost întâlnirea dintre conducerea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - filiala Vâlcea și mai mai mulți reprezentanți din presa locală, întâlnire organizată la inițiativa deputatului USR Ion Marin Lazăr. Tocmai pentru a se lămuri alte aspecte care au rămas în „coadă de pește”, ziarul nostru propune ca să aibă loc și alte întâlniri. Spunem doar că în UZPR Vâlcea sunt și ziariști adevărați, care își fac zi de zi treaba cu onestitate în presa locală, își plătesc cotizațiile la timp, pe lângă alți „jurnaliști” care au intrat „pe ușa din dos” în respectiva organizație, la nivel central...

 

  • Președintele Comisiei Județene pentru Recensământul Populației și Locuințelor, prefectul Mihai Oprea anunță prelungirea etapei de recenzare a populației și locuințelor 2021 Începând cu data de 14 martie 2022 a debutat etapa de autorecenzare, urmată de etapa de recenzare în teren a Recensământului populației și locuințelor 2021. În data de 13 iulie a fost luată decizia de prelungire a etapei de recenzare până la data de 24 iulie 2022. Așadar, persoanele care nu au completat chestionarul online până la data de 27 mai, sau nu au luat legătura cu recenzorul alocat zonei lor, mai au timp până duminică, 24 iulie 2022 să se recenzeze prin interviu față în față.

 

  • Fostului comunist, mare capitalist in prezent, Mircea Perpelea, ar trebui sa-i crape obrazul de RUSINE! Ipochimenul acesta, descurcaret in toate regimurile, imbogatit in mod DUBIOS, s-a inscris pe usa din spate in Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania! Ce legatura are Perpelea cu presa (a avut si el candva o revista de publicitate!), aceeasi legatura pe care o are baba cu mitraliera! Individul s-a trezit acum, in prag de pensie, ca este mare ziarist! Aere de impostor! Perpelea s-a inscris in UZPR pentru a incasa ILEGAL (spunem noi, dar ar trebui ca autoritatile sa se autosesizeze in acest caz si in altele asemanatoare!) in plus o jumatate de pensie! Perpelea este milionar in euro, din afaceri destul de suspecte, ca sa nu le spunem altfel! Proprietar de spatii imobiliare, vile, hoteluri, apartamente, terenuri etc, majoritatea obtinute in perioada in care a fost prefect, consul si ambasador (chiar, poate ne spune de ce a fost ejectat din Albania!). Dupa ce ani de zile a taiat frunza la caini pe la BNR, fiind protejat de valceanul Mugur Isarescu (ramane o enigma ce ii leaga pe cei doi! Mai mult decat atat a reusit sa-si insurubeze si beizadeaua mare director la BNR Craiova!), Perpelea vrea sa incaseze cu NERUSINARE o jumatate de pensie in plus lunar (membrii UZPR, adevaratii jurnalisti, beneficiaza de acest drept conform legislatiei in vigoare) ! RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe