Sparle si soparle, 04.07.2022

luni, 4 iulie 2022
  • La fel ca și șeful său politic, și viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu este un mare „colecționar” de terenuri, dar, spre deosebire de deputatul Buican, acesta deține „doar” 8 suprafețe de teren, din care 6 în comuna Gușoeni și două în Râmnicu Vâlcea. Conform declarației de avere, viceprimarul PNL mai are în proprietate o casă de vacanță și un spațiu comercial (de 500 mp), ambele în Râmnicu Vâlcea, un autoturism Mercedes Benz ML din anul 2015, plus un depozit bancar la Banca Transilvania în sumă de 34.500 euro. Anul trecut, Virgil Pîrvulescu a dat un împrumut în nume personal către firma Exellon Invest de 32.500 euro, dar tot în 2021, acesta a încasat suma totală de... 7 (șapte) miliarde de lei vechi, din care 6,2 miliarde de lei vechi din „dividende” de la firma Conexpert (prin intermediul soției) și 800 milioane de lei vechi din poziția de viceprimar al Râmnicului!

 

  • Tariful la apă și servicii de canalizare, în Drăgășani, va crește. Cu toate că apa furnizată nu este potabilă și nici nu au de gând sa facă investiții în reabilitarea rețelei de distribuție a apei, primarul Cristian Nedelcu a revenit zilele trecute în ședința Consiliului Local cu proiectul care va avea ca efect creșterea tarifelor la apă și servicii de canalizare, proiect care a mai fost respins. Însă, ulterior, unii consilieri locali s-au răzgândit și au considerat ca este bine ca prețurile sa crească. Conform proiectului astfel adoptat, tarifele la apă și servicii de canalizare vor crește de la data de 01.09.2022. „Vreau sa demarăm un referendum pentru demiterea primarului, pentru faptul ca nu face ceea ce trebuie pentru acest municipiu”, a scris pe facebook consilierul local USR Marian Roșca.

 

  • Potrivit presei locale, echipa de fotbal Cozia Călimănești s-a calificat în Liga a III-a după un meci dramatic. Cozia Călimănești a învins în cele 90 de minute cu 2-0, reușind să trimită meciul în prelungiri, iar mai apoi la lovituri de pedeapsă. Campioana Vâlcii a marcat de patru ori, iar Curtișoara a înscris doar de două ori la penalty-uri. În tur, Curtișoara Olt a învins Cozia Călimănești cu scorul de 3-1. Echipa din stațiune este a patra reprezentantă a județului Vâlcea în Liga a III-a, după Horezu, Costești și Dăești. Cozia Călimănești a promovat după aproximativ 30 de ani de așteptare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe