Promotie MateView SE

duminică, 10 iulie 2022

 

MateView cu ecran larg . Când vine vorba de un ecran mare de 34 de inchi și 1440 de pixeli care rulează la rate de reîmprospătare, se pare că suntem deja conștienți de acest model. Ghici! Despre ce vei vorbi în articol? Ei bine, dacă nu ați reușit să dați un indiciu, atunci să adăugăm că principala noastră preocupare din articol este doar să evidențiem fiecare detaliu important despre Huawei MateView SE, deoarece are unele abilități speciale care îl fac capabil să iasă în evidență din mulțime și să se îndepărteze. favoritele existente.

Huawei MateView SE este o stea strălucitoare:

Toată lumea este atât de încrezătoare în faptul că Huawei are resursele pentru a veni cu câteva modele speciale pe piață și compania nu își dezamăgește niciodată clienții. Pentru început, Huawei MateView nu este un simplu monitor care îndeplinește funcții de bază. Face lucrurile diferit, iar ingineria sistemului pare să aparțină unei alte planete.

Încercăm doar să transmitem că Huawei MateView este de mult o opțiune mai bună decât monitorul tău tradițional de jocuri. Nu vei regreta niciodată că ai cumpărat promotie mateview se deoarece promite să vă ofere cea mai bună tehnologie cu un afișaj cu vizualizare completă. Doar vizitați site-ul nostru oficial și treceți prin promoțiile sistemului.

Pentru a vă bucura de cea mai bună tehnologie cu o experiență de lucru confortabilă, tot ce aveți nevoie este să înlocuiți monitorul sărac din plastic cu acesta. Caracteristicile majore ale sistemului includ o bară de sunet integrată cu iluminare RGB funky. Toate aceste lucruri sunt exact esențiale pentru o experiență profesională de joc și vei simți vibrațiile jocurilor de teatru.

Huawei MateView SE are grijă de sănătatea ochilor:

  • Certificare SGS pentru oboseală la lumină scăzută.
  • Rheinland pentru emisie scăzută de lumină albastră.

Suntem bine conștienți de faptul că sesiunile intense de joc necesită multă concentrare pentru a-ți învinge partenerul. Dacă nu te concentrezi, atunci cu siguranță vei ajunge să pierzi jocul. Concentrarea continuă poate afecta sănătatea ochilor tăi, dar este timpul să apreciezi toată grija și eforturile companiei Huawei. Compania realizează sistemul prin obținerea certificării SGS care oferă oboseală vizuală scăzută. În mod urgent , este prima companie MateView de la Huawei care vine cu certificări SGS și The Rheinland pentru emisii scăzute de lumină. Această caracteristică este foarte eficientă în protejarea sănătății ochilor, deoarece elimină multe surse de oboseală a ochilor.

Calibrarea culorii sistemului:

  • Susține culorile naturale ale lumii reale.
  • Oferă un ecran plin de detalii.

Calibrarea corectă a culorii este o salvare, deoarece face ca viziunea culorilor să fie precisă și naturală. Huawei MateView SE a trecut printr-un nivel profesional de calibrare a culorii care elimină toate efectele și filtrele false. Cu sistemul de calibrare a culorilor, culorile afișate pe ecran sunt foarte apropiate de cele ale detaliilor naturale și oferă o imagine exactă. Ecranul acceptă o rată de reîmprospătare de aproape 75 Hz. În termeni simpli, putem spune că nu te poți bucura niciodată de o experiență de vizionare fluidă, așa cum ți-o oferă Huawei MateView. Nu ratați șansa de a face o investiție demnă cu compania Huawei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe