Primarul din Drăgășani, Cristian Nedelcu, SFIDEAZĂ cu tupeu Consiliul Local

duminică, 31 iulie 2022

 

În ședința Consiliului Local Drăgășani din 30.06.2022, primarul Cristian Nedelcu a propus atribuirea unei locuințe din fondul locativ de stat, în vederea închirierii. Reprezentanții Comisiei Sociale au spus că din mai multe cereri depuse și analizate, doar un singur dosar a fost corespunzător. N-au prezentat criterii, n-au prezentat un regulament. Consiliul Local a aprobat. Primarul Cristian Nedelcu nu vrea sa încheie contractul de închiriere pe care... el însuși l-a propus.

Nu a fost afișat un proces-verbal cu dosarul admis și dosarele respinse, pentru eventuale contestații în termen legal. Prefectura încă analizează. Este clar că primarul municipiului Drăgășani nu vrea să-și îndeplinească atribuțiile, respectiv nu vrea să pună în aplicare Hotarârea Consiliului Local Drăgășani nr. 51/2022. Conform legii, primarul este obligat să pună în aplicare hotărârile Consiliului Local. Edilul Nedelcu nu vrea să încheie contractul de închiriere pentru locuința respectivă.

„De doi ani analizez situația locuințelor ANL din Drăgășani și modul în care acestea sunt gestionate și atribuite. Mai ales că multe persoane susțin ca e foarte grav ce se întâmplă cu aceste locuințe. De curând am reușit, cu intervenția Prefectului, să demarăm intabularea locuințelor pentru a putea fi achiziționate de persoanele interesate.

Dar este incredibil ce informații îmi ajung la urechi legat de modul în care au fost și sunt gestionate aceste locuințe. Abuzuri incredibile! O „comisie socială” care gestionează dosarele în mod opac și discreționar. Cei care locuiesc ilegal în locuințe ANL ar fi bine să elibereze. Posibil să urmeze controale. Cred că ne-ar putea ajuta cu informații și domnul Alin Pavelescu, fost consilier local și membru în Comisia Socială în mandatul trecut, candidat la funcția de primar din partea PNL în 2020”, a spus consilierul local USR Marian Roșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe