Premii de lux și multe surprize: Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă o experiența completă de cumpărături și răsfăț întreaga vară

joi, 7 iulie 2022

 

 În lunile iulie și august, Shopping City Râmnicu Vâlcea lansează campania „BOSS, răsfață-te doar cu premii de top” și devine locul ideal pentru toți cei care vor să își sărbătorească micile victorii și să se răsfețe cu o experiență de cumpărături completă, de la branduri de top până la premii de lux și evenimente speciale.

SPOT aduce răsfățul și relaxarea

De la 1 iulie și până pe 31 august, utilizatorii care au instalat SPOT și fac cumpărături în valoare de minimum 250 lei pe un singur bon fiscal scanat în aplicație, sunt înscriși automat la tragerea la sorți pentru 10 premii de lux: 3 ceasuri Hugo Boss, 3 parfumuri de damă Hugo Boss și 3 seturi de îngrijire pentru bărbați Hugo Boss sau marele premiu, o vacanță de relaxare într-unul dintre cele mai deosebite orașe ale lumii, Dubai.

Cei ce nu sunt deja parte din programul SPOT, pot descărca gratuit aplicația atât din Google Play, cât și din App Store.

Activități de răsfăț și puncte duble în SPOT

Pe 8 și 9 iulie, între orele 14:00-18:00, vizitatorii centrului comercial se vor bucura de un Eveniment de răsfăț exclusivist, cu surprize dulci, cocktailuri delicioase și un photocorner pentru poze cu cele mai multe like-uri ale sezonului. Utilizatorii SPOT au motive duble de bucurie: bonurile scanate de-a lungul celor două zile vor aduce puncte duble, pentru mai multe beneficii.

Spectacol de stele pe 23 iulie

Pe 23 iulie, centrul comercial pregătește un show de astronomie pentru întreaga familie, cu prezentări despre acest domeniu fascinant, de la viața în univers și spațiu și până la fenomene astronomice. Teoria se va îmbina cu practica, iar participanții se vor bucura de spectacolul de stele și planete cu ajutorul  telescoapelor. Cei mici se vor distra și vor învăța cu Profesorul Trăznit: alături de care vor face experimente amuzante de chimie și fizică.

Mai multe informații despre campanie și evenimente se regăsesc pe site-ul centrului comercial, https://shoppingcityramnicuvalcea.ro/  și pagina de  Facebook.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale - modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment - loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

În luna februarie a anului 2022, centrul comercial a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

SCRV-Campanie iulie-august

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe