Huawei Band 7 promotie

duminică, 10 iulie 2022

 

Căutați o bandă inteligentă care să ofere o putere fără limite într-un pachet subțire? Cel mai probabil, toată lumea ar dori să încerce o bandă atât de subțire pentru a se menține confortabil și productiv tot timpul. Poate că știți deja Huawei Band 6, dar compania ne aduce un nou model cu caracteristici îmbunătățite, care sunt complet ambalate în Huawei Band 7. Fața cu design dreptunghiular cu un ecran AMOLED este echipată cu mai multe caracteristici care câștigă inima.

Discuție detaliată despre construcție și proiectare:

În mod urgent, Huawei Band 7 este proiectat în așa fel încât să arate sportiv, elegant și uimitor atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, opțiunile de culoare disponibile pentru trupă sunt potrivite pentru orice gen. Pentru a începe să vorbim despre funcționarea benzii, să adăugăm că există doar un singur buton echipat pe partea dreaptă a carcasei. Acest singur buton este responsabil pentru întreaga funcționare a benzii.

Corpul ceasului este fabricat din aliaj de aluminiu de calitate superioară și plastic PC. Cu toate acestea, curelele fiecărei benzi sunt realizate din silicon. În acest fel, designul benzii este subțire, iar materialul siliconic al curelelor este non-alergic. Dimensiunea totală a ecranului AMOLED este de aproximativ 1,47 inci, iar rezoluția ecranului este creată cu 194 × 368 pixeli. Deoarece cureaua este disponibilă în mai multe fețe de ceas, puteți alege orice față la alegere.

  • Greutatea totală este de 16 g.
  • Dimensiunile totale ale benzii sunt 44,35 × 26 × 9,99 mm.
  • Disponibil în variantele de culoare negru, roz, roșu și verde.

Repere ale Huawei Band 7:

Dacă doar v-ați hotărât să obțineți o trupă care să vină cu funcții premium, atunci nu există niciun motiv să căutați în altă parte când aveți cea mai bună opțiune pentru Huawei Band 7 în fața dvs. Mai multe caracteristici sunt echipate pentru a promova promovarea impresiona huawei band 7 promotie și prinde trupa înainte să fie prea târziu! Dimpotrivă, suntem aici cu punctele importante despre Huawei Band 7 care cu siguranță vă vor îndemna să vă investiți banii acolo. Nu ratați șansa de a face o investiție demnă cu compania Huawei.

  • Construcție impermeabilă:

Benzile impermeabile sunt atât de rare pe piață, dar datorită companiei Huawei pentru că a făcut din Huawei Band 7 un sistem impermeabil care oferă protecție benzii tale până la adâncimea de 5ATM sau 50 de metri. Datorită acestei caracteristici, putem pretinde că Huawei MateView poate fi adevăratul tău prieten pentru o viață, care te poate ajuta în multe feluri.

  • Abilitati de urmarire:

Pe lângă faptul că oferă senzori de măsurare, Huawei Band 7 vine cu câteva alte abilități de urmărire. În acest fel, este un dispozitiv obligatoriu pentru multe activități sportive. Aceste activități în care Band 7 cuvinte ca urmăritor sunt alergare, ciclism, gimnastică, baschet, cricket, fotbal, înot și multe altele.

Rezumând detaliile, banda Huawei 7 are o capacitate totală a bateriei de 180 mAh , care este suficientă pentru utilizarea zilnică. Această capacitate a bateriei poate dura mai mult de 40 de zile cu utilizare normală.  Nu ratați șansa de a face o investiție demnă cu compania Huawei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe