George Simion face nunta la Măciuca! Câți bani va scoate politicianul din buzunar și cum arată locația care va primi toți românii

luni, 4 iulie 2022

George Simion se pregătește de însurătoare, iar nunta cea mare va avea loc în celebra comună Măciuca, la un cunoscut resort din zonă. Jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat cât costă cazarea la locație și câți bani ar trebui să scoată din buzunar politicianul care a chemat la nuntă toți românii.


In articol:


George Simion și aleasa inimii vor face nunta în data de 27 august, la un cunoscut resort din Oveselu, județul Vâlcea.

Politicianul a împărțit deja invitațiile la Parlament, iar la petrecere sunt așteptați toți românii, cu o singură condiție: să poarte ia tradițională.Politicianul și aleasa inimii au invitat și artiști de seamă să le cânte la petrecere: Theo Rose, Carmen Șerban, Taraful de la Vărbilău, se numără printre cei care vor încinge atmosfera la eveniment. Invitații vor fi serviți cu preparate tradiționale și vin de Drăgășani, după cum povestea chiar politicianul în trecut.

George Simion a împărțit în Parlament invitațiile la nuntă

Celebrul politician a ales locația pentru petrecerea la care a invitat toți românii. George Simion face nunta la un cunoscut resort din Vâlcea, situat în comuna Măciuca. Simion a împărțit invitațiile colegilor din Parlament, iar astfel a fost dezvăluit locul în care se va ține marele eveniment.

George Simion se pregătește de însurătoare. Motivul pentru care vrea să facă cel puțin șase copii

„ Ne dorim ca această bucurie să o împărtășim cu tine! Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoții care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei”, scrie la începutul invitațiilor trimise de către George Simion.

Localitatea este cunoscută pentru numele său care a stârnite numeroase glume de-a lungul timpului, însă pe invitația lui George Simion este trecut doar numele satului Oveselu, care este doar o reședință a celebrei comune din județul Vâlcea.

Andreea Marin, despre alimentul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme: „Sunt foarte determinată!”- kfetele.ro

Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

locatia nuntii lui george simion
Locația nunții lui George Simion[Sursa foto: Captură YouTube]

Unde face George Simion nunta și câți bani va scoate din buzunar

Resortul are un centru SPA de lux, cu piscină și oferă tratamente corporale și de înfrumusețare de ultimă generație. Din informațiile jurnaliștilor WOWbiz.ro, toate camerele de aici au fost deja rezervate în respectivul weekend, semn că invitații de seamă ai politicianului vor avea parte de condiții pe măsură.

„Vom încerca să îi trecem prin cât mai multe stări și să se distreze așa cum trebuie”. Ce spune Theo Rose despre participarea la nunta lui George Simion| EXCLUSIV

Pe lângă piscina interioară, locația are grădini superbe și o curte mare și teren de tenis. Cazare, pentru o noapte cu toate facilitățile incluse ajunge la 1.000 de lei, iar dacă doresc să realizeze și tratamente de înfrumusețare la SPA, prețurile pornesc de la 130 de lei.

george simion nunta

Artiști de seamă au fost deja invitați la nunta lui George Simion

Pentru a anima atmosfera de la petrecere, George Simion a chemat artiști de seamă, iar jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat deja cu unii dintre ei despre marele eveniment.

„ Eu voi cânta în a doua zi de nuntă a D-lui George Simion, mai exact în data de 28 august 2022. În data de 27 august 2022 voi cânta la o altă nuntă, în Spania. Ce-i drept am modificat data și ora zborului de întoarcere pentru ca să pot onora invitația la nunta d-lui George Simion.

Este o nunta la care mirii se vor îmbrăca cu ținute tradiționale, așadar o să cânt ce cânt eu de obicei la nunți: melodii de petrecere, mai exact hore, sârbe și muzică etno în special din repertoriul meu. Prestația mea va fi Live 100% și o să fiu acompaniata de colegii mei: Mihail Tițoiu la Saxofon și Liviu Ciotoi la Orga ”, a povestit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.ro.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/george-simion-face-nunta-la-maciuca-cati-bani-va-scoate-politicianul-din-buzunar-si-cum-arata-locatia-care-va-primi-toti-romanii-exclusiv-20233439

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe