|luni, august 8, 2022
  • Follow Us!

„FADMA EXCLUSIVE TE INVITĂ LA FILM!” FADMA EXCLUSIVE SRL anunță finalizarea activităților proiectului „FADMA EXCLUSIVE TE INVITĂ LA FILM!” 

comunicat fonduri europene FADMA

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

COMUNICAT DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT

Rm. Vâlcea, 13 iulie 2022

„FADMA EXCLUSIVE TE INVITĂ LA FILM!” FADMA EXCLUSIVE SRL anunță finalizarea activităților proiectului „FADMA EXCLUSIVE TE INVITĂ LA FILM!” Cod SMIS 134424, derulat incepand cu data de 01.11.2019 in muncipiul Rm. Valcea, judetul Valcea, in baza contractului de finantare nr. 6373/22.12.2020. Valoarea totala a proiectului este de 1.366.914,98 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 918.534,43 lei (din care valoare eligibila nerambursabila din FEDR 780.754,27 lei si valoare eligibila nerambursabila din bugetul national 137.780,16 lei).

Data de inceput a proiectului: 01.11.2019

Data de finalizare a proiectului: 30.09.2022

Obiectivele proiectului sunt: Obiectivul general al proiectului “FADMA EXCLUSIVE TE INVITA LA FILM!” il constituie diversificarea activitatii la FADMA EXCLUSIVE SRL prin achizitia de echipamente de ultima generatie necesare derularii activitatii de proiectie filme cinematografice, intr-un interval de 12 luni de la data semnarii contractului de finantare, astfel incat sa contribuire la dezvoltarea regionala, precum si la consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului de servicii din Regiunea Sud Vest Oltenia.

Obiectivele specifice ale proiectului

Obiectivul nr. 1. Cresterea cu 61,90% a cifrei de afaceri a firmei FADMA EXCLUSIVE SRL ca urmare a dezvoltarii unui nou domeniu de activitate. Obiectivul nr. 2. Crearea a 3 noi locuri de munca cu norma intreaga ca urmare a implementarii proiectului. Obiectivul nr. 3. Achizitionarea a 6 active specifice domeniului de servicii proiectie filme cinematografice.

Rezultatele proiectului: Rezultat 1. Proiect realizat si implementat conform Ghidului Solicitantului si Contractului de finantare. Rezultat 2. Bunuri si servicii achizitionate conform Contractului de finantare. Rezultat 3. Vizibilitatea proiectului asigurata conform Manualului de Identitate Vizuala. Impactul investitiei la nivel local consta in cresterea competivitatii FADMA EXCLUSIVE SRL pe piata nationala prin diversificarea activitatilor fata de domeniul existent si respectiv cresterea numarului mediu de salariati prin crearea a 3 locuri de munca.

FADMA EXCLUSIVE SRL

comunicat fonduri europene FADMA

Leave a Response