|miercuri, august 10, 2022
  • Follow Us!

Doliu în politică. Fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița a fost găsit mort într-o localitate din județul Vâlcea 

ciuperca
Silvian Ciupercă, fost președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost găsit fără suflare duminică dimineața. Bărbatul avea 73 de ani și se afla în vacanță
Silviu Ciupercă, fost președinte al CJ Ialomița, a fost găsit fără suflare / Foto: Wikipedia

Fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, a fost găsit mort, duminică dimineața.

Fostul politician era în vacanță, în satul natal al soției

Silvian Ciupercă avea 73 de ani și se afla într-o vacanță, într-o localitate din județul Vâlcea. Se pare că bărbatul venise aici împreună cu familia, fiind vorba despre localitatea natală a soției sale.

Nu există indicii despre cauza morții bărbatului și nu s-au aflat date legate de starea lui de sănătate.

Moartea fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița a fost confirmată de polițiștii vâlceni, care au preluat cazul. Aceștia spun că trupul lui Ciupercă a fost găsit în apropierea locuinței.

Dosar penal după moartea fostului șef al CJ Ialomița

 „Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Pentru moment, moartea lui Silvian Ciupercă este considerată ca fiind una suspectă, ia polițiștii au deschis o anchetă penală. În prezent, se fac verificări într-un dosar penal care are ca obiect uciderea din culpă.

Conform România TV, Silvian Ciupercă s-a prăbușit la puțin timp după ce își terminase alergarea de dimineață.

Silvian Ciupercă a fost deputat PSD

Vasile Silvian Ciupercă a fost unul dintre liderii importanți ai Partidului Social Democrat în Ialomița. El a reprezentat PSD și în Camera Deputaților, în mandatul 2000-2004. Ca deputat, el a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Marea Britanie, Bolivia și Bosnia-Herțegovina.

Anul trecut, Silvian Ciupercă a fost achitat definitiv într-un dosar care viza fapte de corupție din perioada în are era președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Sivlian Ciupercă a mai fost primar al localității Țăndărei. Înainte să intre în politică, el a lucrat ca profesor de matematică. A renunțat la catedră în 1996 și s-a dedicat exclusiv politicii.

 

Leave a Response