Crimă oribilă în Vâlcea. Un bărbat şi-a lovit de câteva ori fosta soţie, apoi a sugrumat-o

marți, 19 iulie 2022

 

Crimă într-o casă din judeţul Vâlcea. O femeie a fost ucisă de fostul soţ, după ce a lovit-o de mai multe ori, iar apoi a strâns-o de gât. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeie omorâtă de fostul soţ

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, scrie news.ro.

“La data de 16 iulie, în jurul orelor 16.00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, anunţă Poliţia.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că la data de 16 iulie, în jurul orei 16,00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Şuşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ceea ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi, imediat, la deces”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea cu privire la acest caz.   Abia luni, 18 iulie, criminalul a fost reţinut, pentru ca o zi mai târziu să fie arestat preventiv. „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 19 iulie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. La data de 19 iulie, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat, marţi, Tribunalului Vâlcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe