Constantin Radulescu: CJ Vâlcea va primi finanțare de zeci de milioane de euro, prin “Anghel Saligny”, pentru două drumuri județene

marți, 12 iulie 2022

“În scurt timp, vom avea o situație exactă, la nivelul județului Vâlcea, cu privire la proiectele care urmează să primească finanțare, prin PNI “Anghel Saligny“.

Cel mai probabil, Consiliului Județean Vâlcea îi va fi alocată finanțare pentru modernizarea a două drumuri județene. Pe noi ne interesează în mod deosebit alocarea de fonduri pentru Drumul Loviștei – DJ 703 H, un proiect în valoare de peste 110 milioane lei, și sunt convins că va intra la finanțare.

De altfel, Judeţul Vâlcea va beneficia de 1.380.198.537 lei (cca. 278 de milioane euro) prin PNI <Anghel Saligny>, pentru lucrări de apă, canalizare şi modernizare a unor drumuri și poduri.

Fiecare localitate va primi finanțare pentru cel puțin un proiect și vreau să îi felicit pe domnii primari pentru că se implică, iată, în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii în localitățile pe care le administrează” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe