|luni, august 15, 2022
  • Follow Us!

CJ Vâlcea / PRECIZĂRI cu privire la atribuirea traseelor de transport din județul Vâlcea: Este nevoie ca Guvernul României să adopte un act normativ care să dea posibilitatea ca acolo unde nu a fost adjudecat traseul, să avem cumva asigurat transportul vâlcenilor 

constantin-radulescu-cj-vilcea-proiect-de-peste-1-milion-de-euro-finantare-europeana-in-statii-de-incarcare-pentru-vehicule-electrice-pe-drumurile-judetene
  • La nivelul Consiliul Județean Vâlcea, se află în desfășurare procedura de atribuire a traseelor de transport din județul Vâlcea, până la momentul actual fiind depuse oferte pentru 53 de loturi.

Urmează procedura de evaluare a ofertelor, care va stabili ce trasee vor fi adjudecate.

  • Pentru 24 de loturi nu au fost depuse oferte.

„Fac aceste precizări tocmai pentru că îmi doresc ca vâlcenii să înțeleagă situația.

Am încercat să menținem un echilibru, să respectăm și legea, dar să fie acoperite și traseele, pentru că ne dorim să nu pățim ca în alte județe, unde au fost atribuite doar 30% din trasee. Toți transportatorii ar vrea să ia doar rutele profitabile. Motivele invocate de aceștia sunt diverse: că s-a scumpit combustibilul, că nu dețin personal suficient, că sunt puțini călători etc”, spune președintele CJ Vâlcea.
Constantin Rădulescu cere Guvernului să se implice în această problemă.
  • ”Este nevoie ca Guvernul României să adopte un act normativ care să dea posibilitatea ca acolo unde nu a fost adjudecat traseul, să avem cumva asigurat transportul vâlcenilor. Drept urmare, vom transmite către Guvern o astfel de solicitare și vom lua măsurile care se impun”, a declarat Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Leave a Response