Cel mai bun ceas stil sport pentru sportivii activi și începători

vineri, 8 iulie 2022

 

 

  • Puteți găsi cele mai bune ceasuri tip sport de la mărci precum Casio, Festina, Garmin, Seiko, Citizen sau Suunto.
  • Ceasul sport nu este doar pentru sportivii activi și de elită.
  • Factorii decisivi în alegerea unui ceas sport sunt funcțiile și proprietățile acestuia.

Îți place sportul și ești în căutarea unui asistent sportiv de încredere? Acesta ar putea fi de exemplu și un ceas. Dacă îti dorești cu adevărat cel mai bun ceas sport de calitate, trebuie să ții cont de mai mulți parametri importanți atunci când îl alegi.

Categorii de ceasuri de tip sport

În prezent găsim pe piață ceasuri pentru diferite sporturi, cum ar fi: alergare și fitness, scufundări, ciclism, alpinism, golf, chiar și ceasuri navale. De asemenea, veți găsi pe piață o varietate de ceasuri sport pentru exterior, inteligente și multifuncționale. Deși acestea sunt ceasuri diferite, care diferă în principal prin funcție și design, au un lucru în comun. Ele ajută sportivii să își atingă obiectivele mai ușor, în acest fel și antrenamentele devin mai interesante.

Ceas sport versus ceas inteligent

Mulți oameni confundă ceasurile sport cu ceasurile inteligente. Ceasul sport trebuie să fie funcțional, rezistent la praf, apă, șoc, zgârieturi și contact fizic. În plus, ar trebui să fie ușor de citit și, în multe cazuri, să înlocuiască un antrenor pentru activități sportive. De obicei, are multe caracteristici care fac sportul și mai plăcut. Cu toate acestea, există și ceasuri inteligente sport care oferă caracteristici și capabilități excelente.

Caracteristici pe care ar trebui să le aibă cel mai bun ceas sport

Ceasul sport nu este doar pentru sportivii activi. De asemenea, este popular printre sportivii începători sau utilizatorii fără experiență. În funcție de ceea ce doriți de la ceasul ales, trebuie să vă concentrați asupra acestor funcții.

  1. Funcția pedometru

Datorită acestei funcții, puteți înregistra numărul de pași din cadrul unei activități sportive sau distanța parcursă în timpul zilei.

  1. Funcția de măsurare a ritmului cardiac

Această funcție va fi folosită de toți sportivii. Datorită monitorizării ritmului cardiac, știi, de exemplu, când să accelerezi sau să încetinești.

  1. Funcția de măsurare a presiunii barometrice

Cel mai bun ceas sport ar trebui să aibă un barometru încorporat. Deoarece avertizează asupra schimbărilor rapide ale vremii, este folosit în principal de turiști sau alpiniști.

  1. Funcția de măsurare a înălțimii

Din nou, o caracteristică grozavă pe care turiștii și alpiniștii deopotrivă îl adoră. Datorită altimetrului, aceștia au întotdeauna informații actualizate despre altitudine, altitudine relativă sau maximă și urcare sau coborâre cumulată. Toate aceste informații pot fi, de asemenea, folosite pentru a decide dacă merită să continue urcarea.

  1. Funcția GPS

GPS-ul este o funcție la fel de importantă a unui ceas sport în aer liber. Datorită acestui lucru, vei ști mereu unde te afli. De asemenea, poți accesa diverse trasee care pot fi folosite în timpul activităților tale sportive.

  1. Funcția de măsurare a temperaturii

Ceasul sport trebuie să aibă și funcție de măsurare a temperaturii. Acest lucru vă permite să aflați temperatura curentă a aerului sau prognoza meteo.

  1. Funcția de antrenament cu intervale și setări pentru sport

Cu ajutorul unor lecții de sport putem înregistra și antrenamentele pe intervale, care se caracterizează prin antrenamente rapide care alternează cu odihnă. Un ceas sportiv complex trebuie să aibă și o funcție pentru setarea unui anumit sport, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul și altele.

  1. Monitorizarea somnului

Pe lângă sport, și somnul este important. Utilizați funcția de monitorizare a somnului pentru a afla cât timp ați dormit și calitatea somnului.

Cele mai cunoscute mărci de ceasuri sport

Casio, Festina, Garmin, Seiko, Citizen și Suunto sunt cu siguranță printre cele mai cunoscute și de cea mai bună calitate. Atunci când alegeți cel mai bun ceas sport, concentrați-vă în primul rând pe caracteristicile și funcțiile acestuia. Găsiți ceasuri stil sport în webshopul timestore.ro.

 

Sursa foto: unsplash.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe