Biciclete Scott: ce trebuie să știi despre noua bicicletă Scott Spark 2022

miercuri, 27 iulie 2022

Veste bună pentru toți pasionații de biciclete!

Noile biciclete scott Spark 2022 sunt acum și în România! Acest model este punctul culminant al inovației Scott, ce se axează pe detalii tehnice și estetice unice. Mulțumită inventivei echipe Bold Cycles, care în 2019 s-a alăturat Scott Sports, a luat naștere noua bicicletă Scott Spark 2022 – lider actual pe piața din industrie între MTB-urile full suspension adresate practicanților de XC și nu numai.

Iată cele mai importante 7 particularități ale bicicletei Scott Spark 2022, care o fac să fie un model atât de unic și de apreciat de iubitorii de ciclism.

  • Rigiditatea cadrului, cel mai jos centru de greutate și performanța optimă la șocuri sunt punctele forte ale tehnologiei scott de suspensie internă. Starea șocului are un impact vizibil asupra performanței suspensiei. Șocul este mereu protejat de murdărie, apă și accidente. Dacă pui mâna pe o astfel de bicicletă, ai garanția că funcționează la maximum de eficiență.

 

  • Cu șocul plasat în interior, noua tehnologie a permis proiectarea unui sistem de legătură ultra compact pentru greutate redusă și rigiditate ridicată. Articulația e pusă direct de șoc și montată pe o axă în interiorul cadrului.

 

  • Conceptul de integrare asigură o soluție smart de depozitare pentru unelte în interiorul cadrului, care este ușor accesibilă prin deschiderea capacului tubului inferior. Setul conține cameră de rezervă, manete pentru anvelope, mini pompă, precum și un loc pentru za rapidă. Acest lucru îți salvează ziua dacă te confrunți cu o pană sau cu alte incidente minore.

 

  • Bicicleta are capacitatea de a regla înălțimea pedalierului. Unghiul cuvetei îți permite optimizarea geometriei și manevrabilitate crescută. Cuvete cu unghi ajustabil Across Angle +-0.6° head angle adjustment oferă aderență bună pe roata din față la coborâre.

 

  • Remote Lockout-ul, care se mai numește și TwinLoc, reprezintă cheia pentru deblocarea performanței în urcare a bicicletei. Pârghia sa este ușor de accesat și nu compromite grip-ul roții din față, oferind, în același timp, un control eficient al setărilor furcii și amortizorului din spate de la “deschis” la “închis”, printr-o setare de „tracțiune” de mijloc aceasta asigură aderență la urcare și o stabilitate crescută pe denivelări.

 

  • Pentru curbe mai bune, conductele de frână sunt trecute cu atenție printr-o tijă învelită prin cuvete, fără vreun șoc ce complică interiorul triunghiului frontal al cadrului.

 

  • Furca și șocul sunt ambele conectate la pârghiile de blocare TwinLoc. Acestea permit comutarea între cele 3 moduri: deschis, ferm și tracțiune. În ultimul mod, acela de tracțiune, suspensia e limitată la 80 mm, iar bicicleta se așază mai sus în cursa sa, ceea ce îți ușurează urcarea.

Aceste 7 particularități sunt puse în valoare de alegerile făcute de Scott pentru diversele echipări ale gamei Spark 2022. Noua bicicletă va face din majoritatea cicliștilor adevărați  performeri în utilizarea bicicletei, atât când vine vorba de urcările tehnice, cât și din punct de vedere al coborârilor mai agresive. Vezi pe viu noul model în magazinele BikeXcs, dar și pe site-ul www.bikexcs.ro, acolo unde poți descoperi noutățile de biciclete scott, biciclete cube și biciclete specialized.

bicicleta-mtb-full-suspension-scott-spark-rc-pro_18801

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe