Acoperișurile mai multor blocuri din Râmnicu Vâlcea au căzut luni

luni, 4 iulie 2022

IMG-20220704-WA0033 IMG-20220704-WA0032 IMG-20220704-WA0031Acoperișurile mai multor blocuri din Râmnicu Vâlcea au căzut luni după-amiază în urma unei furtuni, potrivit imaginilor postate pe Facebook de localnici.

Localităţile Râmnicu Vâlcea, Mihăeşti, Budeşti, Nicolae Bălcescu, Goleşti, Milcoiu; s-au aflat, timp de o jumătate de oră, sub avertizare meteo Cod roşu, potrivit News.ro.

Potrivit ISU Vâlcea, citat de News.ro, la Râmnicu Vâlcea au căzut copaci pe străzile Calea lui Traian Aleea Bradului unde pomii s-au prăbuşit peste maşini, dar şi pe strada Ioana Radu, unde un pom a căzut peste o casă, iar pe strada Stoianovici un copac a căzut peste patru autoturisme. Incidente similare au avut loc pe străzile Nicolae Iorga, în curtea Liceului Economic, iar pe strada Morilor crengi rupte de vântul puternic au căzut peste reţeaua de alimentare cu energie electrică.

La o grădiniţă din Piaţa Ostroveni vântul a smuls tablă din acoperiş şi a rupt fire electrice, iar un stâlp de telefonie a căzut în parcul industrial Ostroveni.

De asemenea, strada Calea lui Traian a fost inundata în zona blocului M.

 

Video: https://youtube.com/shorts/ZbcilSTRrPQ?feature=share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe