|sâmbătă, august 20, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 27.06.2022 

soparla-cu-volanas
  • De departe, liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, rămâne unul dintre cei mai bogati parlamentari vâlceni, prin numărul de bunuri imobile și mobile, bijuterii, acțiuni la firme sau bani strânși „la ciorap”! Astfel, Buican are acum 9 terenuri de toate tipurile (în comunele Budești, Perișani și Galicea), ultimul cumpărat chiar anul trecut în Budești, de 2.500 mp, plus că mai deține apartamentul din Râmnicu Vâlcea achiziționat în 2018. Deputatul liberal mai posedă 6 vehicule, bijuterii în valoare de 17.000 euro, „bașca” cei 500 milioane de lei vechi și 5.000 de euro de la CEC Bank. Anul trecut, Cristian Buican a acordat un împrumut în nume personal către firma SC Lovagro SRL de 450 milioane de lei vechi, iar tot în 2021, liderul PNL Vâlcea a primit suma totală… de circa 3 miliarde de lei vechi, din care, cea mai mare parte, de la Camera Deputaților.

 

  • Am trăit să o vedem și pe asta: Alexandru Kiss (şofer de tir), membru filiala USR Bălceşti, Vâlcea, și-a depus candidatura pentru funcţia… de preşedinte al USR. La începutul lunii iulie, vor avea loc alegerile pentru preşedinţia USR şi în competiţia internă s-au înscris opt candidaţi, printre care și vâlceanul nostru. Preşedintele USR va fi ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se va desfăşura în perioada 6-10 iulie. Congresul de validare a rezultatelor va avea loc online pe 16 iulie. Fiecare candidat a depus un dosar electronic de candidatură, care cuprinde CV, declaraţii de avere şi interese, dar şi programul politic şi o declaraţie pe proprie răspundere de necolaborare cu fosta Securitate.

 

  • Premierul României a numit-o într-un post important pe liberala Cecilia Văduva la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Astfel, începând cu data de 29 iunie 2022, doamna Cecilia Văduva, consilier, clasa I, grad profesional superior la Direcția generală dezvoltare durabilă, Direcția management financiar, Serviciul închidere programe, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru o perioadă de 6 luni.

One Response to Sparle si soparle, 27.06.2022

  1. Doina

    Răutăţi! Domnul Deputat Cristi nu avea cum să agonisească pe cât spun răutăcioşii! Distinsul bugetar nu şi-ar fi nesocotit statutul şi aferentele indemnizaţii, forfetare, diurne, deconturi, răsplată binemeritată din partea statului pentru truda sa zilnică în Legislativul naţiunii şi compensaţie corelativă obligaţiei de a se abţine de la a-şi rotunji veniturile, în timpul programului, din activităţi comerciale extraparlamentare. Ca să nu mai vorbim de consecinţa dezamăgirii domnului Edy!

     

Leave a Response