Sparle si soparle, 16.06.2022

miercuri, 15 iunie 2022
 • Fără îndoială, o problemă gravă cu care se confruntă Spitalul Județean Vâlcea este INVAZIA de ți....ni și bețivi, care vin și blochează întreaga activitate a Unității de Primiri Urgențe, cu tot felul de „zgârieturi” sau „amețeli la cap”. Ei trebuie să aibă prioritate înaintea altor cazuri grave, altfel fac scandal. Gardienii angajați de spital de la o firmă privată de pază sunt cam depasiti de situatie in incercarea de aplanare a conflictelor sau pentru a face loc personalului medical, care nu mai are spatiu de acești scandalagii pe holurile și în saloanele de la UPU. Jandarmeria Română ce face?

 

 • Primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu, a închiriat locuințe sociale, în numele Consiliului Local, fără... respectarea prevederilor legale. „Consiliul local nu a fost informat niciodată despre aceste locuințe sau despre aceste contracte. SURPRINZĂTOR este faptul că, așa cum declară însuși primarul, municipiul Drăgășani nu ar deține locuințe sociale. Sper ca DNA să facă lumină în acest caz, iar persoanelor care au semnat aceste contracte le recomand să contacteze DNA și să spună cum a fost posibilă încheierea acestor contracte, poate primesc o reducere a pedepsei. Chiar aș aprecia câteva sfaturi din partea unor persoane cu experiență juridică mai mare, câte infracțiuni se prefigurează în această situație? Eu aș vedea fals în documente oficiale, uz de fals, abuz în serviciu, uzurparea de funcții publice”, a transmis Marian Roșca, consilier local USR în Drăgășani.

 

 • Luna trecută, a avut loc ședința Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor de la SC Călimăneşti Căciulata SA, fiind decisă încetarea, prin acordul părţilor, a contractul de management nr. 200/19 noiembrie 2020, încheiat între SC Călimăneşti Căciulata SA și Fleșeriu Dorel, director general al societăţii. Pe perioada 1 mai - 30 septembrie 2022, domnul Mocica Alexandru Sorin a fost numit în funcţia de director general la SC Călimăneşti Căciulata SA. În anul 2018, acționarii SC Călimănești Căciulata SA au aprobat numirea în funcţia de administratori, pe o perioadă de 4 ani, a lui Petre Nicolae, Floarea Cotorceanu şi Petre Vasilica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe