|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 09.06.2022 

soparla-cu-volanas
  • Doamna Elena Paula Pavelescu va fi noua directoare a Școlii Populare de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea, în urma unui concurs organizat de Consiliul Județean. Conform prevederilor din Ordonanţa de urgenţă nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minimum 7, iar Elena Paula Pavelescu a obținut nota 9,34. Nu au fost depuse contestaţii, cu privire la modul de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, până la termenul-limită, respectiv 31 mai 2022.

 

  • Deși se declară un „inamic” al Alianței pentru Unitatea Românilor, viceprimarul Virgil Pîrvulescu și ceilalți 8 consilieri locali liberali au votat PENTRU la ședința consiliului local de la finele lunii mai, privind atribuirea în Râmnicu Vâlcea a unui spațiu destinat acestui partid. Când este vorba de proiecte de dezvoltare sau modernizare ale orașului, PNL s-a opus mereu, dar acum a votat fără nici un fel de jenă în fața propriilor alegători. „Am considerat că, atâta timp cât este un partid parlamentar n-aş vrea să creadă cumva că noi, cei de la PNL suntem cei care ne opunem ca ei să aibă un spaţiu în care să-şi desfăşoare activităţile. Aceştia au o anumită nişă pentru care atrag voturi, şi este normal, e dreptul dumnealor. Oamenii îşi doresc să fie reprezentaţi de o parte dintre cetăţeni. Toate partidele care solicită spaţii ar trebui să aibă acest drept. Aceştia reprezintă concurenţa şi, dacă suntem mai buni decât ei, trebuie să arătăm oamenilor că într-adevăr aşa este. Ce sens are să stăm într-o zonă de refuz şi să punem beţe în roate?”, a spus numitul Pîrvulescu într-un „interviu” bine plătit dat unui ziar local.

 

  • Consiliul Județean Vâlcea face un anunț important în atenția operatorilor de transport rutier: „În conformitate cu dispoziţiile din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nr. 130/17.12.2021 vă comunicăm că în data de 05.06.2022 a fost publicată în platforma Sistemul Electronic de Achiziţii Publice – SEAP documentaţia privind delegarea gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate la nivelul judeţului Vâlcea”.

Leave a Response