Sparle si soparle, 06.06.2022

duminică, 5 iunie 2022
  • Marian Roșca, consilier local din Drăgășani, atrage atenția pe facebook despre magariile editoriale ale „acreditatilor” abonati la cascavalul public de la Primăria Drăgășani, condusă de primarul Cristian Nedelcu: „Ziaristi dubiosi, cu condamnari penale, care au contract cu Primaria Dragasani, primesc documente și informații cu caracter personal de la șefa Serviciului Resurse Umane din Primărie, Aura Popa (declarată de ANI în incompatibilitate între 2017 și 2020 - lucra și la firma primarului), și le publică în diverse articole cu caracter denigrator, defăimator la adresa celor care supără mafia. Așa funcționează caracatița din conducerea Primăriei Drăgășani. Primarul toxic Cristian Nedelcu trebuie să plece!”

 

  • Din dorința stupida de a se opune la orice inițiativă care privește dezvoltarea Râmnicului, cei 9 consilieri locali liberali (manevrați de „păpușarul” Virgil Pîrvulescu) au votat împotrivă marți, în cadrul ședinței ordinare, la propunerea privind declararea de interes public local, cu destinația de drum de acces, a unui teren 700 mp. Pentru a trece proiectul de hotărâre trebuiau întrunite minim 16 voturi! În luna aprilie, societatea RV Ferdinand Projects SRL a formulat oferta de donaţie către Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a arterei de circulaţie cu 4 benzi, în suprafaţă de 14506 mp, urmând ca pentru finalizarea demersurilor necesare realizării efective a transferului dreptului de proprietate aceştia să prezinte oferta de donaţie autentificată la un notar public. În urma verificărilor în teren şi a bazei de date cadastrale a imobilelor a rezultat că terenul situat în capătul de Nord al drumului propus pentru donaţie către municipiul Râmnicu Vâlcea şi care face legătura cu strada Matei Basarab, în suprafaţă de 700 mp, nu este înscris în nici o carte funciară şi nu este inventariat în domeniul public sau privat al municipiului Râmnicu Vâlcea.

 

  • Luna trecută, polițiștii IPJ Vâlcea s-au autosesizat după ce o filmare cu un bărbat ținând un bebeluș la volan, în timp ce conducea pe Valea Oltului, a fost postată pe rețelele sociale. Șoferul inconștient a fost identificat, s-a ales cu dosar penal și a fost sancționat contravențional cu amendă... de 580 de lei și 3 puncte penalizare, informează Antena 3. În imaginile care au circulat în mediul online se poate observa cum șoferul ține în brațe copilașul, deasupra volanului, iar mașina se află în mișcare. La un moment dat, când bebeluşul este lipit de volan, mașina trece peste un pod, iar șoferul controlează direcția cu ajutorul genunchiului. Potrivit autorităților, bărbatul conducea în localitatea Brezoi în momentul în care a fost realizată filmarea. După ce imaginile au devenit virale, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea s-au autosesizat, l-au identificat pe bărbat și l-au chemat la sediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe