Școala Gimnaziala Nr. 13 a inaugurat proiectul "Grădina de relaxare, liniște și învățare"

joi, 9 iunie 2022

G.R.L.I. este un proiect național, un nou concept cu valente formative şi educative, o oportunitate oferită colectivului Grădiniţei cu P.P. Ostroveni 3, structura Școlii Gimnaziale Nr. 13 din Râmnicu Vâlcea, prin care copiii pot experimenta beneficiile activităților de tip outdoor, învățând arta tranzientă.
Marți, 7 iunie 2022, a avut loc inaugurarea proiectului GRLI, o zi minunată la care au participat d-na insp. Ancuța Giorgiana, reprezentantul ISJ , conducerea școlii, director Daniela Busuroi și director adjunct Ionela Dorobanțu, părinții care au sprijinit realizarea spațiului din curtea grădiniței.
Am petrecut momente deosebite și relaxante sub îndrumarea d-nei Silvia Breben, initiatorul acestui proiect, realizat cu sprijinul ,, Asociației Creștini" în parteneriat cu M.E.
G.R.L.I. este un concept nou outdoor care are patru zone, iar cei mici, prin joc, reușesc să descopere tainele cunoașterii.
" Pereții ne surprind" este o zonă în care copiii lucrează în echipă, reușind să realizeze diferite lucrări artistico-plastice, folosind arta tranzientă. Creațiile lor rămân tot timpul la vedere, expuse pe pereți. Altă zonă este "de Relaxare", un loc unde au posibilitatea să se relaxeze după toate activitățile desfășurate. "Zona de Liniștire" dă posibilitatea să lucreze în propriul ritm la bazinul de nisip. "Zona de Învățare" este una în care copiii descoperă cifre și litere. Acest proiect conduce la dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor să îi pregătește pentru școală și societate.
Conceptul outdoor "Grădina de relaxare, liniște și învățare" a dat culoare curții grădiniței. Copiii vor profita din plin de spațiile special amenajate, vor da frâu liber creativității și vor avea acces la metode și mijloace moderne de învățare.

Screenshot_20220611-030528_Office

Screenshot_20220611-030622_Office

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe