Oglinzi de baie: descopera ce modele ai la dispozitie

vineri, 3 iunie 2022

Gama de oglinzi baie pe care o ai la dispozitie este atat de variata, inca ai nevoie de suficient timp la dispozitie pentru a gasi modelul potrivit pentru tine.

Pe langa oglinzile clasice, simple, astazi gasesti pe piata si oglinzi moderne, cu led, pe care le poti utiliza cu incredere pe termen lung si care au un consum redus de energie electrica. Care sunt, insa, considerentele la care tebuie sa fii atent inainte de a face o investitie? Descopera-le din randurile de mai jos!

Oglinzi baie – clasice sau moderne?

Oglinzile de baie pe care le ai la dispozitie sunt impartite in cateva categorii principale. Dintre acestea, cele mai populare sunt:

  • oglinzile clasice, simple – cu forme diferse, aceste obiecte sanitare sunt usor de montat pe perete si iti transforma spatiul personal intr-unul deosebit si primitor, ajutandu-te sa te pregatesti dimineata, inainte de a pleca de acasa;
  • oglinzile cu led – moderne si interesante ca design, oglinzile cu led iti permit sa ai o viziune clara asupra chipului tau, pentru ca luminile reci sau calde sunt eficiente si interesante. Asigura-te, insa, ca ai in apropiere o sursa de electricitate inainte de a investi intr-un astfel de obiect.

Tipuri de lumini pentru oglinzile cu led

In cazul in care esti tentat de o oglinda cu led, atunci este bine sa stii ca poti alege dintre urmatoarele tipuri de culori de lumina:

  • calda – de regula, lumina calda este foarte primitoare si prietenoasa, dandu-ti o senzatie de bine de fiecare data cand o folosesti;
  • rece – te ajuta sa vezi perfect in baie, indiferent daca afara este zi sau noapte si iti ofera un plus de stil si eleganta in baie.

Masoara spatiul de care dispui

Pentru a-ti fi cat mai usor sa iei o decizie in privinta oglinzii tale preferate, recomandat este sa masori peretele de deasupra lavoarului, acolo unde vei aseza noul obiect sanitar. Acest proces este foarte usor: este suficient sa folosesti o ruleta clasica, de mana, pentru a afla latimea si inaltimea. In cazul in care optezi pentru o oglinda cu spatiul de depozitare, ai grija ca oglinda sa nu fie prea aproape de chipul tau atunci cand folosesti lavoarul.

Forma

Din punct de vedere al formei, oglinda ta poate fi ovala, rotunda, patrata sau dreptunghiulara. Ramane la alegerea ta care este varianta pe care o preferi, in functie de imaginea de ansamblu din baie, dar si in functie de celelalte obiecte de mobilier pe care le ai. Daca ai construit o imagine de ansamblu bazata pe forme rotunjite, atunci ideal este sa investesti intr-o oglinda ovala sau rotunda.

Functie de dezaburire

Cele mai noi oglinzi de pe piata iti permit sa te bucuri de functii interesante si deosebite. De exemplu, oglinzile cu led au incorporata in ele functia de dezaburire. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa stergi manual oglinda atunci cand in baie este foarte cald, intrucat este suficient sa activezi functia pe care o ai la dispozitie. Este vorba despre un sistem pe baza de folie incalzitoare, care se instaleaza usor in spatele oglinzii si care este conectat la sistemul de iluminare.

Pe site-ul Lux-sanitary.ro gasesti intotdeaun obiecte de calitate, interesante si rezistente, indiferent daca iti doresti o oglinda baie cu led, o noua cada freestanding, un lavoar sau alte accesorii moderne. Studiaza oferta si bucura-te de spatiul tau personal, acolo unde te vei simti bine de fiecare data! Fotografiile reprezentative iti vin in ajutor, alaturi de scurtele, dar cuprinzatoarele descrieri tehnice!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe