In ce zone ale corpului isi fac barbatii cele mai multe tatuaje? Afla acum de la expertii din saloane

vineri, 10 iunie 2022

Pentru multe persoane, corpul reprezinta o adevarata panza de desen, pe care isi doresc sa o transforme intr-o opera de arta.

Imaginatia si creativitatea isi spun cuvantul cu ajutorul unor tatuaje barbati, care vor transmite mesaje importante si care vor exprima propria personalitate.

Ce exprima modelele de tatuaje barbati?

Un tatuaj este un angajament pe viata, iar din acest motiv, atat designul cat si locul tatuajului trebuiesc alese cu grija. De asemenea, artistul responsabil cu efectuarea acestor tatuaje barbati joaca un rol foarte important in indeplinirea visului fiecarui client.

Cu mult timp in urma, doar ”baietii rai” isi faceau tatuaje. Minerii, marinarii sau  persoanele certate cu legea se tatuau, insa acest concept este de mult depasit. In prezent multi barbati aleg sa se tatueze din diferite motive. Indiferent daca este vorba despre un model pentru protectie, pentru curaj, despre o amintire sau ceva motivational, aceste tatuaje barbati sunt foarte indragite si apreciate.

Care sunt cel mai des intalnite tatuaje barbati?

Atunci cand vor sa-si faca un tatuaj, unii barbati stiu cu exactitate ce-si doresc, iar altii au nevoie de consiliere. In functie de zona de pe corp unde vor sa faca tatuajul, de dimensiune, culori sau mesaje, barbatii au de ales intre mai multe variante originale.

Cel mai important criteriu atunci cand vine vorba despre tatuaje barbati, este ca acestea sa reflecte personalitatea si individualitatea fiecarui client in parte. Majoritatea modelelor de tatuaje barbati simbolizeaza experientele personale, sentimentele si puterea emotionala de care a fost nevoie intr-un anumit moment din viata.

 

Vulturul

Este unul dintre simbolurile puterii, curajului, al liderului si al viziunii. In mitologia graeca, vulturul este pasarea in care Zeus s-a decis sa se transforme atunci cand a venit pe pamant. In prezent, vulturul este un simbol american, reprezentand un stat puternic, lider al lumii occidentale.

 

Fulgerul

Imprumutat tot din mitologia greaca, fulgerul simbolizeaza puterea zeilor si metoda prin care acestia ii pedepseau pe muritorii neascultatori. In prezent, fulgerul si-a pastrat conotatia de forta naturala, dar reprezinta puterea de a depasi luptele grele intalnite in viata.

 

Dragonul

Reprezentand inteligenta, perseverenta si puterea, dragonul este un simbol recunoscut in multe dintre culturile antice. In unele zone, dragonul este asociat cu o putere malefica, insa cea mai recunoscuta reprezentarea a acestui simbol este cea din Asia. Acolo, dragonul este forta suprema, capabila sa depaseasca orice incercare si sa invinga orice inamic.

 

Crucea

Fiind unul dintre cele mai puternice simboluri ale credintei, crucea simbolizeaza si forta personala. Se refera atat la forta fizica, dar si cea spirituala, avandu-l ca reprezentant pe Isus, care a reusit sa reziste durerii crucificarii. Luptele personale, cu care se confrunta majoritatea persoanelor, au facut ca acest model al crucii sa fie printre cele mai apreciate tatuaje barbati.

 

Lotus

Chiar daca poate fi perceput mai degraba ca un simbol preferat de femei, lotusul se regaseste si printre modelele de tatuaje barbati. Dorinta de a te ridica din intuneric, precum floarea de lotus, si a te transforma in cea mai buna varianta a ta, este in permanenta reamintita cu ajutorul acestui tatuaj. Chiar daca vine din mlastini noroioase, lotusul gaseste forta de a se ridica deasupra murdariei, oferind in final o floare unica, de o frumusete incredibila.

Care este zona de pe corp preferata pentru tatuaje barbati?

In functie de preferintele personale, dar si de stilul de viata, modelele de tatuaje barbati pot fi pozitionate:

  • pe mana - brat, antebrat sau inchieietura;
  • palma;
  • piept;
  • ceafa;
  • abdomen;
  • spate picior;
  • laba piciorului;

Locatia pentru realizarea tatuajului depinde si de modelul ales, atat din punct de vedere al complexitatii, cat si al dimensiunii. De asemenea, trebuie avuta in vedere rezistenta persoanei la durere.

Pentru orice alte informatii referitoare la modele tatuaje, te asteptam pe www.funkytattoo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe