Francezii de la compania VILMAR au continuat să înregistreze pierderi și datorii uriașe în ultimii ani

luni, 27 iunie 2022

 

Conform situaţiilor financiare comunicate de Ministerul Finanţelor Publice, SC Vilmar SA a obținut în cursul anului trecut o cifră de afaceri de circa 106,6 milioane de lei, venituri totale de peste 122 milioane de lei și pierderi de 8,1 milioane de lei. SC Vilmar SA avea la 31 decembrie 2021 capitaluri de 72 milioane de lei (din care capital social de 4,8 milioane de lei), exact 181 de salariaţi şi obiect de activitate „Fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor”. La 31 decembrie 2021, SC Vilmar SA avea următoarele date financiare: active imobilizate - 58 milioane de lei, active circulante - 90 milioane de lei şi datorii totale - 74 milioane de lei.

Vilmar

În comparație, SC Vilmar SA a obținut în cursul anului 2020 afaceri de circa 93 milioane de lei, venituri totale de peste 95 milioane de lei și pierderi record de 21,77 milioane de lei. Grupul Genoyer are filiale industriale şi comerciale aproape în toată lumea, ceea ce asigură suportul relaţional, financiar şi logistic pentru promovarea produselor SC Vilmar SA pe toate pieţele lumii. SC Vilmar SA produce şi vinde o gamă diversificată de utilaje tehnologice şi părţi componente destinate industriei: chimice, petrochimice, petrolului şi a gazelor naturale, energetice, metalurgice, construcţiilor mecanice, prelucrării metalelor. Producţia SC Vilmar SA este realizată în patru divizii: forjă (piese matriţate la cald, incluzând flanşe şi componente pentru robinete industriale cu obturator sferic; piese forjate liber; flanşe şi inele laminate la cald, cu secţiune rectangulară sau profilată), mecanică (flanşe; inele; părţi componente pentru robinete industriale cu obturator sferic; uzinare piese diverse pentru clienţi) şi fitinguri ambutisate la cald - coturi sudate, capace şi funduri. De asemenea, se realizează şi fitinguri ambutisate la rece şi sudate, precum reducţii conice concentrice şi excentrice, coturi din segmenţi şi teuri.

Înfiinţată în 1971, SC Vilmar SA a ajuns la cele mai înalte standarde de excelență după 1991, când a fost cumpărat de Groupe Genoyer, care a modernizat instalațiile de fabricare. Investițiile masive făcute de proprietarul francez, împreună cu strategia la nivel mondial și cele mai înalte standarde de calitate sunt atuurile SC Vilmar SA acum. SC Vilmar SA a luat fiinţă în 1991 în urma privatizării fostei Întreprinderi de Utilaj Chimic şi Forjă (IUCFOR) cu francezii de la Grupul Genoyer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe