Eugen Neata, deputat PSD: Vești bune din Marea Neagră! A pornit prima instalație maritimă de exploatare a gazelor naturale

joi, 16 iunie 2022
Vești bune din Marea Neagră.
Bombardamentul cu noutăți care se abate asupra noastră în fiecare zi conține toate categoriile de vești posibile. Dintre ele, cea mai nouă știre aduce pe țărmul românesc al Mării Negre o veste așteptată cu înfrigurare de cetățenii români. A pornit prima instalație maritimă de exploatare a gazelor naturale și acestea au ajuns deja, prin conducta subacvatică, în sistemul național de distribuție al României. Marea Neagră este pentru noi nu numai o legătură permanentă cu lumea, ci și o sursă de optimism în vremurile învolburate pe care le trăim. Gazele naturale care au ajuns pe teritoriul României contribuie în mod substanțial la proiectul independenței energetice a țării.
Am participat cu votul meu la finalizarea legilor care au făcut posibilă demararea exploatări gazelor naturale de pe platoul maritim al României. Împreună cu colegii mei social-democrați, am protejat interesele statului român prin mecanismul legislativ pe care l-am votat în Parlamentul României. Exploatarea tuturor resurselor energetice este o chestiune de interes strategic, după cum se vede atât de clar acum, în contextul european și internațional provocat de confruntările armate de pe teritoriul Ucrainei.
România este liberă să-și ia deciziile strategice care o avantajează și datorită independenței energetice de care se apropie ca niciodată în istoria ei.
În noianul de noutăți care ajung la noi în fiecare zi sub forma unui tablou dramatic al conflictelor militare și politice, știrea primului metru cub de gaze naturale care a ajuns de sub apele mării pe teritoriul românesc este una istorică. O consemnez și eu cu încrederea că poate fi urmată de altele la fel de bune și de necesare pentru bunul mers al societății românești.
Eugen Neata, deputat PSD
286402386_437506844859069_5931107284393541149_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe