Elevul valcean Patrik Straulea a reprezentat cu cinste Romania la Olimpiada Internaţională de Aritmetică Mentală WAMAS Egypt 2022

miercuri, 8 iunie 2022

Elevul valcean Patrik Straulea a reprezentat cu cinste Romania la Olimpiada Internaţională de Aritmetică Mentală WAMAS Egypt 2022, unde a obtinut premiul al treilea. Patrik are doar 7 ani si este elev in clasa 0 A la Scoala Nr. 10 din Ramnicu Valcea. Felicitari sincere!

Cu ocazia participării la Olimpiada Internaţională de Aritmetică Mentală WAMAS Egypt 2022, suntem tare mândri de rezultatele elevilor noştri, unde munca, dedicarea şi talentul lor pentru cursul de aritmetică mentală a fost răsplătit!!!

România a strălucit la olimpiada din Egipt! Toţi cei 8 copii participanţi din centrele SmartyKids Militari –Aritmetică Mentală SmartyKids Bucureşti 1 Mai –Aritmetică Mentală şi Smartykids Chiajna –Aritmetică Mentală la Olimpiada WAMAS Egypt 2022 au luat premii! Campionul Absolut –Luca Vasilcoiu a fost pe locul 8 din toţi cei 250 de participanţi din 20 de ţări cât şi cel mai mare premiu câştigat din România!

IMG-20220608-WA0004

IMG-20220608-WA0003

IMG-20220608-WA0001

IMG-20220608-WA0002

Pentru că ştim că prin autodepăşirea nivelului personal şi creşterea performanţei vin cele mai mari satisfacţii, am ales această competiţie cu un nivel de dificultate foarte înalt, unde participanţii au avut de rezolvat în 10 minute un număr de 400 calcule!!

Au fost participanţi din 20 de ţări cu un număr total de 250 copii din toate colţurile lumii. Am fost unici prin prisma faptului că toţi elevii noştri participanţi la această olimpiadă, sunt elevi care au parcurs cursul de aritmetică mentală EXCLUSIV ONLINE! Am fost onoraţi să îl cunoaştem în persoană şi să ne bucurăm împreună fizic de această minunată experienţă. Îi felicităm atât pe copii cât şi pe părinţii lor, fără de care nu puteam ajunge la acest rezultat comun, acela de a naşte Campioni Internaţionali de Aritmetică Mentală! Premiile obţinute de elevii centrelor SmartyKids Militari –Aritmetică Mentală SmartyKids Bucureşti 1 Mai –Aritmetică Mentală şi Smartykids Chiajna –Aritmetică Mentală sunt:
LUCA ŞTEFAN VASILICOIU –Champion of Champions(Campionul Campionilor) –Categoria cu cel mai mare câştig din România –INTERMEDIATE II -150 dolari premiu
TUDOR VASILICOIU –Champion (Campion)
LARA CHIRIAC –Locul 1
EMMA RAC HRISTOV –Locul 1
ALMA RAC HRISTOV –Locul 2
MARIUS NICOLAE BĂRCEAN –Locul 2
SARA DOBOS –Locul 3
PATRIK STRAULEA –Locul 3

Felicitari tuturor premiantilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe