Cum sa organizezi un party la tine acasa despre care se va vorbi tot anul

vineri, 24 iunie 2022

 

O petrecere buna desi este foarte ceruta, are loc destul de rar. Motivele sunt variate - pandemii globale, prieteni care au familii si nu pot participa, lipsa spatiului potrivit. Insa chiar si atunci cand avem contextul si resursele necesare,  din pacate, organizarea unei petreceri nu este chiar floare la ureche. Este mult de munca pentru a organiza o petrecere grozava, asa că fiecare gazda isi propune să organizeze o petrecere pe care toata lumea si-o va aminti. Dar oare toata lumea va reusi asta? 

Iata sfaturile de care trebuie sa tii cont:

Planifica din timp, chiar daca e un party chill

Indiferent de amploarea petrecerii, considera faptul ca oamenii pot avea programe incarcate si au nevoie sa isi organizeze calendarele din timp. Daca le vei acorda oaspectilor tai suficient timp in prealabil, va fi mai usor si pentru tine sa organizezi restul detaliilor. Poate parea ca pentru o petrecere ai nevoie doar de loc, ceva snackuri, muzica si bauturi, insa de fapt, cand incepi sa planifici lucrurile, vei vedea ca pot aparea ceva lucruri pe care nu le considerasei initial. Asa ca ia-ti mai mult timp decat crezi ca ai nevoie si fa lucrurile lipsit de stres. 

Muzica contează cel mai mult

Muzica poate face o petrecere sa fie un absolut succes, sau un esec total. Planifica-ti playlisturile din timp, ai grija sa selectezi muzica variata, insa nu schimba genul muzical astfel incat sa se simta un contrast puternic - lucru asta poate schimba usor buna dispozitie a celor de pe ringul de dans. Fa aceste treceri treptat, sau daca nu te pricepi foarte tare la muzica, roaga un prieten sa te ajute. Alternativ, daca bugetul iti permite, poti angaja un Dj. Cel mai important este insa sa te asiguri ca vei avea un sunet bun. Iar daca momentan boxele tale lasa de dorit, poti gasi aici boxe active care vor merita investitia si iti vor transforma casa in cel mai tare club din oras. Site-ul Avstore.ro are nenumarate oferte de care poti profita.  

Cere-le tuturor sa vina costumati sau impune un dress code

Purtam hainele noastre obisnuite la munca, la supermarket, cand ducem copii la scoala si in toate activitatile obisnuite. Asa ca de ce sa nu iti inviti prietenii sa se costumeze sau sa vina imbracati conform unei tematici alese de tine? E o miscare destul de indrazneata, insa cu siguranta oaspetii tai isi vor lasa imaginatia sa zburde si vor accepta provocarea ta - lucru cre va adauga la memorabilitatea petrecerii - iar pozele de dupa party vor starni multe emotii. 

In final, ai grija ca oaspetii tai sa aiba ce sa faca - a avea muzic si mancare nu e suficient - gandeste-te ca in cazul in care nu toata lumea se cunoaste, va trebui sa existe un liant social - poate poti inchiria o masa de biliard sau initia un concurs de darts sau alte activitati fizice care vor sparge gheata. Petrecere frumoasa!

sursa foto: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe