Beneficiile hranei umede si a hranei uscate pentru pisici

vineri, 17 iunie 2022

Hrana pe care o alegi pentru pisica ta conteaza extrem de mult cand vine vorba despre dezvoltarea patrupedului.

Probabil stii deja ca ai la dispozitie atat hrana umeda pisici, cat si hrana uscata, insa este bine sa stii care sunt beneficiile de care are parte animalul tau in ambele cazuri. Descopera-le rand pe rand, pentru a-ti fi mai usor sa iei o decizie atunci cand cumperi mancare pentru prietenul tau de companie!

Hrana umeda pisici, gustoasa si hidratanta

Intrucat este de obicei zemoasa, pentru ca are in componenta sa diferite tipuri de uleiuri si sosuri, hrana umeda este extrem de gustoasa pentru pisici, fiind una dintre preferatele animalelor. In acelasi timp, este bine sa stii ca aceasta mancare are rolul de a hidrata foarte bine organismul pisicilor, oferindu-le nutrientii de care au nevoie.

Disponibila la plic, dar si la conserva

Hrana umeda pentru pisici este disponibila pe piata in mai multe forme. De exemplu, poti opta pentru plicuri, dar si pentru conserve. Plicurile sunt practice, intrucat contin exact o masa din cat este recomandata pisicii tale. Cat despre conserve, ele pot avea fie o portie, fie mai multe. Daca deschizi o conserva mai mare, ai grija la modul in care o depozitezi, pentru ca hrana sa nu se strice. Mai mult, ofera-i pisicii din aceasta conserva cat mai repede, insa fara a uita de cantitatile recomandate.

Un aport mare de proteine

In comparatie cu hrana uscata, cea umeda este mult mai bogata in proteine. Asadar, ia acest detaliu in considerare atunci cand o cumperi si pune in balanta nevoile pisicii tale.

Avantajele hranei uscate

Este adevarat ca pisicile prefera hrana umeda pentru ca este mai gustoasa, insa in general, este bine sa-i dai prietenului tau necuvantator hrana umeda. Printre cele mai importante avantaje ale mancarii uscate pentru pisici se numara urmatoarele:

  • ai la dispozitie o varietate de produse: hrana uscata este impartita in mai multe categorii, in functie de varsta. De exemplu, poti alege hrana pentru pui (pisici sub 2 luni), pentru juniori (2 – 12 luni), pentru adulti (1 – 10 ani) sau seniori (peste 10 ani);
  • hrana este bogata in vitamine, nutrienti, dar si minerale;
  • poti investi in hrana speciala pentru o anumita rasa de pisica;
  • poti sa cantaresti usor cantitatea de hrana pe care i-o dai pisicii.

Combina hrana umeda cu cea uscata

Daca la un moment dat observi ca pisica ta nu mai accepta hrana uscata, este posibil sa nu-i mai placa sau sa nu-I mai priasca. Nicio problema: combina bobitele uscate cu jumatate de plic de hrana umeda si animalul tau de companie isi va savura hrana. Mai mult, poti sa ,,ascunzi” vitaminele in mancarea umeda, pentru ca pisica ta sa-si ia pastilutele!

Comanda hrana direct de pe Internet

Dupa ce studiezi toate tipurile de hrana umeda si hrana uscata, pe care le ai la dispozitie, poti sa le comanzi pe ambele direct de pe Internet. Aceasta solutie este usoara si practica: nu trebuie sa te mai deplasezi nicaieri. Ulterior, vei primi comanda acasa, in numai cateva zile.

Pe site-ul NovaFood.ro, acest petshop online de renume, gasesti o varietate de tipuri de hrana pentru pisici. De la hrana uscata pisici, pana la cea mai umeda, precum si recompense, pe toate le poti comanda de pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet. Citeste cu atentie descrierea mancarii, pentru a sti daca i se potriveste pisicii tale, iar apoi cantareste-o de fiecare data cand iti hranesti prietenul de companie!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0724239215

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe