|miercuri, iulie 6, 2022
  • Follow Us!

Agent de vânzări din Vâlcea, condamnat la închisoare cu executare. Este acuzat de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată 

Catuse-Pixabay-e1634839268523-640x400

“Ieri, 06 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea și din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat de 52de ani, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În fapt, în perioada 2015-2016, acesta, în calitate de agent de vânzări cu atribuții de gestionar a falsificat prin contrafacerea scrierii mai multe contracte de prestări servicii și mai multe facturi aferente contractelor.

Totodată, persoana în cauză a scos din patrimoniul societății mai multe bunuri pe care le-a vândut la un preț mai mic decât cele vândute de către societate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 85.987 lei.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare,  în regim de detenție, fiind încarcerat în Penitenciarul Mioveni din județul Argeș” – transmite IPJ Vâlcea.

Leave a Response