Un autoturism a intrat într-un TIR cu maşini, pe Valea Oltului. O femeie şi un copil de 7 ani, încarceraţi

luni, 23 mai 2022

Un autoturism s-a lovit frontal cu un TIR încărcat cu mașini pe Valea Oltului la Călimănești - Vâlcea Foto ISU Vâlcea Accidentul s-a produs pe DN 7 / E 81, luni dimineaţa, 23 mai, la intrare în oraşul - staţiune Călimăneşti, în zona Seaca, judeţul Vâlcea. Cel puţin două persoane au avut de suferit în urma impactului. 

Update, ora 10:55 Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Reprezentanţii ISU Vâlcea au menţionat că în zonă se circulă alternativ: „Traficul este deblocat pe o singură bandă până la ridicarea autoturismului”. Update, ora 10:00 Copilul a fost primul salvat. A fost preluat şi evaluat de către un echipaj cu medic. Femeia din autoturism, cel mai probabil mama acestuia, a fost extrasă de către echipa de descarcerare şi predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Victima este conştientă, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea, dar prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că pe Drumul Naţional 7, la km 191 + 360m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism şi un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălina Cimpoeru. Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), victimele extrase dintre fiarele contorsionate ale maşinii sunt conştiente.  Imagini de coşmar în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR încărcat cu maşini, pe Valea Oltului   „Angajaţii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în urmă cu câteva minute să intervină în localitatea Călimăneşti, pe DN 7 unde, un autoturism a intrat într-un autocamion încărcat cu autoturisme. Din spusele apelantului, în urma impactului au rezultat două victime: o femeie încarcerată şi un copil de aproximativ 7 ani, scos din autoturism. Ambele victime sunt conştiente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger. 

Potrivit sursei citate, la faţa locului acţionează trei echipaje ale ISU Vâlce: unul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.  În urma impactului dintre TIR şi autoturism, traficul rutier s-a blocat pe ambele sensuri. Au fost chemaţi în sprijin şi membrii Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti.  Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 

Citeste mai mult: adev.ro/rcbnyp

646x404 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe