Top produse naturiste pentru combaterea stresului și pentru o stare de bine a organismului

vineri, 6 mai 2022

O dată cu sosirea primăverii începem să ne preocupăm din ce în ce mai mult de expunerea la soare și aer curat și la starea de bine a organismului nostru. Practic, corpul și mintea noastră renasc o dată cu apariția soarelui călduros, însă pentru ca efectele să fie vizibile, este nevoie de alegeri sănătoase pentru organism.

Top produse naturiste pentru combaterea stresului și pentru o stare de bine a organismului

O dată cu sosirea primăverii începem să ne preocupăm din ce în ce mai mult de expunerea la soare și aer curat și la starea de bine a organismului nostru. Practic, corpul și mintea noastră renasc o dată cu apariția soarelui călduros, însă pentru ca efectele să fie vizibile, este nevoie de alegeri sănătoase pentru organism. Iată care sunt produsele naturiste pe care le poți folosi pentru a oferi un boost de vitalitate corpului tău și pentru o stare de bine generalizată.

Vitamina D3 plus expunerea corectă la soare pentru o piele sănătoasă

Expunerea la soare joacă un rol important în sintetizarea vitaminei D3, însă pentru a te bucura din plin de absorbția corectă a acesteia poți folosi produse tratamente naturiste special create pentru a te ajuta în ceea ce privește concentrația de care ai nevoie.

Vitamina D3 ajută la fixarea corectă a calciului în sânge (astfel încât sistemul osos să se dezvolte armonios în cazul copiilor), contribuie la protejarea sistemului muscular, dar și la protecția sănătații dinților.

Vitamina B12 (biotina) pentru combaterea stresului

Atunci când o persoană se confruntă cu multiple alergii, cu extenuare și oboseală peste medie, cu iritabilitate și chiar o ușoară agresivitate, aceste semne pot indica o carență de vitamina B12. Vitamina B12 joacă un rol important în combaterea stresului și în menținerea sănătății psihice, fiind în același timp una dintre vitaminele pe care organismul uman nu o poate produce singur.
Ea este asimilată din alimentație și din suplimente special create pentru a suplini carențele. Dacă nu ai timp să cauți aceste produse, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că poți comanda aceste suplimente naturiste online, fără a mai fi nevoit să te deplasezi.

Silimarina- pentru un metabolism susținut

Alături de o alimentație echilibrată, care să suțină buna funcționare a organelor, silimarina este suplimentul potrivit. Silimarina are rol protector pentru ficat și ajută metabolismul, astfel încât organismul tău să funcționeze cât mai bine.

Propolis și Vitamina C pentru imunitate

Propolisul nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar beneficiile sunt cunoscute de către oricine. Alături de vitamina C, propolisul stimulează apetitul și crează o barieră de protecție a organismului împotriva afecțiunilor virale și bacteriene. Propolisul poate fi luat fie sub formă de tablete, în combinație cu vitamina C, fie sub formă de picături, în varianta simplă a produsului.

Spirulina pentru rezistență la efort

Spirulina, obținută din alge marine, are un efect benefic asupra funcționării organismului. Efectele sale benefice se răsfrâng asupra creșterii rezistenței la efort, grație mineralelor și aminoacizilor. Spirulina poate fi consumată sub formă de comprimate, în doze zilnice, iar celelalte beneficii includ creșterea capacității de concentrare, un plus de vitalitate și o stare de bine a întregului organism.

Seleniu- pentru o bună funcționare a tiroidei

Tiroida este cea mai importantă glandă a corpului, așa că funcționarea acesteia în mod corect contează foarte mult. Seleniul susține imunitatea organismului și funcționarea tiroidei, asigură procesele corecte de metabolizare și are implicații asupra sănătății părului și a unghiilor. Poți găsi seleniul ca tratament naturist sub formă de capsule gelatinoase moi.

Lecitina pentru memorie și procese congnitive

Atunci când ai nevoie de un boost la nivel de capacitate de memorare și concentrare, lecitina este exact soluția de care ai nevoie. Lecitina asigură funcționarea eficientă a creierului, datorită fosfolipidelor pe care le conține. În același timp, lecitina reduce colesterolul rău și funcționează ca o barieră de protecție pentru ficat, împotriva grăsimilor. Dacă te simți obosit, lecitina poate reduce simptomele oboselii, alungă depresia și crește pofta de viață.

Dacă vara să pregătește să apară în curând, atunci organismul tău ar trebui să fie pregătit pentru aventurile în care urmează să te lansezi. Echilibrează-ți viața, somnul și dieta și nu uita să cumperi suplimentele nutritive potrivite, care să te ajute să te simți mai plin de viață decât oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe