Tigari de tip elf bar – tot ce trebuie sa stii despre ele inainte de a face o alegere

miercuri, 18 mai 2022

Tigarile electronice reprezinta o buna varianta de inlocuire a tigarilor clasice din tutun.

Pe piata vei descoperi varianta dispozitivului reincarcabil sau elf baruri. Despre acestea este util sa stii ca sunt produse de unica folosinta, gata preparate. Afla din randurile de mai jos tot ce este necesar sa cunosti despre tigarile electronice.

Elf baruri

Elf bar este un model de tigara electronica care functioneaza pe baza de lichid si care nu necesita incarcare. Producatorii transmit ca un astfel de produs asigura un numar cuprins intre 600 si 800 de pufuri, in functie de capacitatea de inhalare si vapare. Mai mult, fiind un model de unica folosinta nu are nevoie de inlocuirea rezistentelor sau de adaugare de lichid.

Cum functioneaza o tigara electronica?

Principiul pe care functioneaza o tigara electronica este bazat pe incalzirea unui lichid specific. In comparatie cu o tigara care arde tutun, elf bar nu degaja miros neplacut si nici nu exista scrum. Specialistii si oamenii de stiinta considera ca varianta fumatului electronic este mai buna decat fumatul clasic, deoarece riscurile de imbolnavire sunt mai scazute.

Cum arata o tigara electronica?

In mediul on-line vei observa numeroase variante, forme si culori ale tigarilor electronice. Modelul elf bar este special conceput, astfel incat sa se adapteze cu orice stil. Producatorii transmit ca produsul este usor de utilizat, nu necesita reincarcare sau reumplere. Materialele din care este fabricata tigara electronica sunt de calitate si moderne. La atingere se poate observa o textura fina care nu permite patarea obiectului. Mai mult, aceste tigari pot fi adaptate in functie de stil sau in functie de evenimentul la care participi. Dimensiunea este una potrivita de aproximativ 11 cm, facand modelul sa fie usor de purtat.

Arome

Lichidul cu ajutorul caruia functioneaza tigara electronica poate sa aiba diferite arome. In functie de preferinte pe piata exista urmatoarele categorii:

  • arome de fructe, precum: ananas, pepene, mango, fructul pasiunii, kiwi, cirese, banane;
  • arome de tabac;
  • arome mentolate;
  • arome exotice, precum cocos;
  • arome clasice.

Restaurantele si utilizarea tigarii elf bar

Tigara electronica este un produs care nu elimina fum asa cum face o tigara clasica. Din acest motiv nu este deranjanta pentru nefumatori si poate fi utilizata in spatii inchise, precum: restaurante, baruri, cluburi, pub-uri, terase. Totusi, sunt unele locatii care nu permit utilizarea si din acest motiv este indicat sa verifici politica restaurantului. Nu uita, in spatiile destinate copiiilor si in spitale, clinici, mijloace de transport in comun sau alte institutii ale statului utilizarea este strict interzisa.

Preturi

Pretul unei tigari electronice de tip elf bar poate sa difere in functie de modelul ales. De exemplu, unele produse pot costa mai mult daca au un numar crescut de pufuri. In comparatie cu tigara normala, produsul electronic poate sa aduca economii deoarece se utilizeaza o perioada mai lunga de timp. In cazul unui dispozitiv electronic cu reincarcare, este bine sa stii ca investitia se poate recupera. In mod normal, rezistentele au o durata de viata de aproximativ una sau doua saptamani, iar lichidul poate fi folosit in jur de doua saptamani. Totul tine de modalitatea de inhalare si vapare.

Magazine specializate

Specialistii recomanda achizitia dintr-un magazin specializat de produse premium. In felul acesta se va beneficia de garantia unui produs de calitate care ofera siguranta in utilizare. Indicat este sa verifici certificarea CE. Produsule cu acest marcaj sunt supuse reglementarilor UE. In Romania si Europa exista certificari reglementate care permit utilizarea produselor de tip tigara electronica.

Pe site-ul smokemania.ro ai la dispozitie o gama completa de dizpozitive electronice de vape, atat produse de unica folosinta cat si reincarcabile!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0727.894.590

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe