Târgul ofertelor educaționale învățământ liceal – ediția 2022

marți, 17 mai 2022

Comunicat de presă

Târgul ofertelor educaționale învățământ liceal – ediția 2022

 Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea anunță deschiderea Târgului ofertelor educaționale învățământ liceal, în data de 19 mai 2022, începând cu ora 10.00, la Shopping City Rm. Vâlcea. Sunt invitați să participe la manifestare reprezentanții autorităților locale, agenți economici, parteneri ai unităților de învățământ, elevi, părinți, cadre didactice, membri ai comunității. Pe parcursul întregii zile vor avea loc programe artistice prezentate de către elevii unităților școlare din județ.

Evenimentul constă în promovarea ofertei educaționale pentru anul școlar 2022-2023 a tuturor liceelor din județul Vâlcea și se derulează pe parcursul a două zile, 19 și 20 mai 2022.

Târgul ofertelor educaționale învățământ liceal este una din activitățile Proiectului județean ,,Pași spre viitor” derulat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea în anul școlar 2021-2022 și care are drept scop orientarea școlară și profesională a elevilor de gimnaziu în vederea alegerii unui profil liceal adecvat nevoilor fiecăruia. Ne dorim ca acest eveniment să devină un reper pentru elevii care doresc să urmeze cursurile liceale, dar și un loc în care întreaga comunitate vâlceană să aibă posibilitatea de a cunoaște oferta și specificul fiecărui liceu, inclusiv oportunitatea de a interacționa cu elevii și cadrele didactice ale acestora.

Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe