Sparle si soparle, 26.05.2022

joi, 26 mai 2022
  • De mai multe ori, ziarul nostru a scris despre o ruptură evidentă care există între organizațiile PNL Râmnicu Vâlcea și PNL Vâlcea, recte Virgil Pîrvulescu și deputatul Cristian Buican. Cel mai bine s-a văzut acest lucru marți, la Vila Florica, la aniversarea a 147 de la înființarea Partidului Național Liberal, când ÎNTREAGA organizație din Râmnic, în frunte cu incompatibilul viceprimar Pîrvulescu, nu a catadicsit să se deplaseze până în județul Argeș. Asta în timp ce liderii PNL Vâlcea, alături de parlamentarii liberali din județ, și alți fruntași de partid, au făcut deplasarea la Vila Florica. Reaminitm că, în 24 mai 2022, PNL a sărbătorit 147 ani de liberalism, la Vila Florica din Ştefăneşti. Evenimentul a fost marcat în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, al premierului Nicolae Ciucă, preşedintei PNL Argeş, Alina Gorghiu, diplomaţi, miniştri, personalităţi politice şi culturale.

 

  • Avem un nou-venit în lumea dosarelor disciplinare. Ne referim la procurorul Ionel Bușe, de la Parchetul de pe lângă Râmnicu Vâlcea (numit procuror definitiv în ianuarie 2016), pe care Inspecţia Judiciară îl acuză de abaterea disciplinară de la litera c): „atitudini nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii”. Potrivit informaţiilor trimise de Inspecţia Judiciară către „Lumea Justiţiei”, Bușe a adoptat o atitudine nedemnă faţă de o persoană percheziţionată, faţă de un comisar de poliţie şi faţă de colegi. Cel mai recent termen la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a avut loc miercuri, 4 mai 2022, iar următorul a fost programat pentru 15 iunie.

 

  • Poliția Română informează că, pentru executarea lucrărilor de reparații necesare, circulația rutieră va fi restricționată pe DN 7, în județul Vâlcea, în perioada 25-26.05.2022, astfel: kilometrii 231+300 - 232, pe raza localității Câineni, se efectuează lucrări de consolidare grindă, între orele 08.00 - 16.00 (traficul se desfășoară pe jumătate de cale, doar când se toarnă beton); kilometrii 186+300 - 188+300, pe raza localității Gura Văii, se execută lucrări de asfaltare, în intervalul orar 19.00 - 06.30 (circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, dirijată de piloți de trafic); kilometrii 161+400 - 162+300, pe raza localității Milcoiu, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 22.00 - 06.30 (traficul se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat de piloți).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe