|sâmbătă, iunie 25, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 23.05.2022 

soparla-cu-volanas
  • Alți doi vâlceni au „căzut în plasa” Agenției Naționale de Integritate! Concret, ANI a constatat starea de incompatibilitate în cazul doamnei Popa Florența Aura, șef serviciu Resurse Umane – Primăria municipiului Drăgășani. Doamna în cauză s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 noiembrie 2017-17 august 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcția publică de șef serviciu în cadrul Primăriei Drăgășani și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în sectorul privat, atribuțiile exercitate în sectorul privat fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate de către acesta în calitate de funcționar public, încălcând astfel prevederile din Legea 161/2003. Un alt vâlcean este Marinescu Gheorghe, consilier juridic în cadrul DSP Vâlcea, care s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 aprilie 2018 – 6 ianuarie 2021, întrucât a exercitat simultan cu funcția publică de execuție de consilier juridic în cadrul DSP Vâlcea și funcția de consilier juridic în sectorul privat, atribuțiile exercitate în sectorul privat fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate de către acesta în calitate de funcționar public.

 

  • Cel care deține titulatura de „cel mai slab primar din istoria Râmnicului” (cu apelativul de Emilian Frâncu) continuă să uimească prin tupeul cu care apare la diferite evenimente din județ. Ultima ispravă lui Frâncu a fost postarea pe facebook a cazierului judiciar „curat” pentru a demonstra probabil că… nu a furat și că nu a făcut pușcărie. „Și le spune celor care îl urmează că a dat statul român în judecată la CEDO. Adică, că a fost închis pe nedrept. Din păcate, mai sunt unii ca mine, care știu cum e cu reabilitarea la cerere. Tot cu minciunele, tot cu minciunele, domnule Frâncu”, a scris cineva pe facebook.

 

  • Societatea Univers (ce deține mai multe spații comerciale în Râmnicu Vâlcea) informează acţionarii şi investitorii că în şedinţa din data de 17.05.2022, consiliul de administraţie a aprobat cooptarea în calitate de administrator provizoriu al societăţii, a doamnei Negoiță Costin Teodora, de profesie economist, cu un mandat până la proxima şedinţa AGA a societăţii, conform Legii nr. 31/1990, dar nu mai târziu de sfârşitul mandatului celorlalţi administratori aflaţi în funcţie. În şedinţa din data de 17.05.2022, consiliul de administraţie a ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Univers SA, pe doamna Negoiță Costin Teodora, dintre administratorii societăţii.

Leave a Response