Sparle si soparle, 09.05.2022

duminică, 8 mai 2022
 • „Gospodarul” din Berbești, Milorad Cumpănășoiu, dezinformează cetățenii, dorind cu orice preț să-l pună pe Mirel Popescu, consilierul lui personal, în funcția de... administrator la SC Gospodărire Locală Berbești. Primarul a organizat „concursul” pentru ocuparea postului de administrator, fără a avea hotărârea consiliului local, unde au votat favorabil 7 consilieri și erau necesare minim 8 voturi ca să fie adoptată. Consiliul local a fost convocat pe 3 mai 2022 să aprobe o ilegalitate, recunoscută de membrii comisiei de evaluare și consilierii locali din partidul primarului, care nu au venit nici ei la ședință. În data de 14 ianuarie 2022, grupul de consilieri PSD a propus scoaterea la concurs urgent a postului de administrator al SC Gospodărire Locala Berbești, dar secretarul general Primăriei Berbești a tergiversat toate aceste proceduri pentru a lungi perioada de selecție. În fine, în data 3 mai 2022 a venit cu un proiect inițiat de către primar să fie numit administrator Mirel Popescu (protejatul lui) la firma la care acționar este Consilul local Berbești.

 

 • Zilele trecute, președintele României a semnat decretul privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, a doamnei Smaranda Maria Floricioiu, judecător la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

 

 • Despre Sorin Statie, directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Vâlcea, putem spune că este bogat atunci când vine vorba de averea imobiliară, fiindcă deține terenuri și clădiri în zone „strategice”. Astfel, conform declarației de avere, Sorin Statie are patru terenuri agricole sau intravilane (din care, două în comuna Mihăești, unul în Râmnicu Vâlcea și unul în stațiunea Costinești, județul Constanța), plus o casă de locuit în Mihăești și un apartament în Râmnicu Vâlcea. Directorul Statie mai deține două autoturisme (Opel Astra și Skoda Octavia), iar în 2020 a căștigat din salarii suma de circa 800 milioane de lei vechi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe