Sparle si soparle, 06.05.2022

miercuri, 4 mai 2022
  • Zilele trecute, președintele României a semnat decretul privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, a doamnei Smaranda Maria Floricioiu, judecător la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

 

  • Despre Sorin Statie, directorul executiv al Direcției Județene de Statistică Vâlcea, putem spune că este bogat atunci când vine vorba de averea imobiliară, fiindcă deține terenuri și clădiri în zone „strategice”. Astfel, conform declarației de avere, Sorin Statie are patru terenuri agricole sau intravilane (din care, două în comuna Mihăești, unul în Râmnicu Vâlcea și unul în stațiunea Costinești, județul Constanța), plus o casă de locuit în Mihăești și un apartament în Râmnicu Vâlcea. Directorul Statie mai deține două autoturisme (Opel Astra și Skoda Octavia), iar în 2020 a căștigat din salarii suma de circa 800 milioane de lei vechi.

 

  • Spațiu nou pentru tinerii din Râmnicu Vâlcea! Primul Centru de Tineret al Municipiului, Youth Hub, primește în folosință gratuită un spațiu generos pentru activități, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Râmnicu Vâlcea. Centrul de Tineret Youth Hub, înființat în 2019, va fi administrat în continuare de către Asociația AIDE și va funcționa în spațiul pus la dispoziție la demisolul blocului 22 Decembrie, strada Mihai Viteazul. Principalele activități sunt strâns legate de mișcarea de tineret din municipiu și din județ, facilitând dezvoltarea tinerilor, în special a celor din medii defavorizate și vulnerabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe