Sedinta extraordinara a Consiliului Local Ramnicu Valcea luni, 16 mai

vineri, 13 mai 2022

 

                            PROIECTUL ORDINII DE ZI A

   ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE CONVOCATĂ DE ÎNDATĂ ÎN DATA DE 16.05.2022:

 

  1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului de principiu privind asocierea Municipiului Râmnicu Vâlcea cu alte unități administrativ-teritoriale în vederea înființării unei asociații de dezvoltare intercomunitară pentru serviciul de transport public - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.3.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Extinderea transportului public de călători către zonele turistice din Județul Vâlcea și a cheltuielor aferente acestuia” - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.
  3. Proiect de hotărâre privind apobarea Proiectului ”Sisteme de transport inteligente la nivelul localităților membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ADI Transport” și a cheltuielilor aferente acestuia - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Actualizare Plan Urbanistic General și Regulament Local de Urbanism la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea” și a cheltuielilor aferente acestuia - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.4.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării alocației zilnice de hrană pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social Rm. Vâlcea - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  6. Proiect de hotărâre privind împuternicirea reprezentantului municipiului în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a localităților din județul Vâlcea să întreprindă demersurile legale pentru urgentarea finalizării procedurii de licitație în vederea atribuirii Contractului de delegare prin concesiune a Serviciului de salubrizare constând din colectare, transfer și sortare a deșeurilor municipale în Județul Vâlcea - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiei de specialitate nr.1.
  7. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor unor activități componente ale serviciului de salubrizare aplicabile pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.

 

            PRIMAR,                                                                SECRETAR GENERAL,                                 

          Mircia GUTĂU                                                                           Ion DIDOIU                                              

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe