Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat un nou magazin în județul Argeș

luni, 9 mai 2022

 

 

Cu noua locație, situată în Pitești, Piața Ceair, strada Lotrului, nr.1, rețeaua Magazine DIANA ajunge la un total de cinci magazine în judetul Argeș.

Cu o suprafață de vânzare de 400 metri pătrați și circa 7.000 de SKU - produse alimentare și nealimentare – listate, Magazinul DIANA vine să ofere clienților o sortimentație diversificată, adecvată tuturor nevoilor de consum de zi cu zi și o experiență de cumpărături cât mai bună, grație modului de organizare a spațiului și fluxurilor de deplasare între zonele destinate diferitelor categorii de produse.

Punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self service cu carne proaspătă, produse și preparate din carne DIANA Abator și Fabrică de Mezluri, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde pot alege cele mai proaspete ingrediente și preparate.

b54d2780-0574-4b1c-9a7d-12c54098241f e242cf3a-c8ef-4de7-a305-a01c50eb44bb

La inaugurare, clienții  au fost întâmpinați cu surprize – suplimentar promoțiilor active în întreaga rețea fiind pregătite oferte speciale de inaugurare la produse alimentare și nealimentare și cadouri pentru primii 500 de clienți.

Cu o experiență pe piața de retail de 31 de ani, rețeaua Magazine DIANA operează în prezent în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe