Remus Sasu, primar Ocnele Mari: Mai puternici pentru un transport public mai bun și mai modern

miercuri, 18 mai 2022

Mai puternici pentru un transport public mai bun și mai modern

Am promis în urmă cu doi ani că voi găsi o soluție pentru transportul public din Ocnele Mari. Am și spus atunci care este soluția cea mai bună pentru noi: extinderea transportului public al municipiului Râmnicu Vâlcea și în Ocnele Mari, așa cum a funcționat multe decenii în trecut. Părinții noștri au putut merge la serviciu în condiții bune și părinții lor, la fel. Elevii din Ocnele Mari au mers la școală, de asemenea, în ritmul cel mai potrivit, la liceele din Râmnicu Vâlcea. Turiștii, foarte mulți din localitățile vecine, au venit în număr mare, în fiecare vară cu autobuzele transportului public râmnicean.

Participăm, ca localitate, la nou înființata ADI Transport, cea care a depus luni, 16 mai 2022, două proiect de mobilitate urbană dedicate informatizării și extinderii rețelei de transport public de care au nevoie cei care locuiesc în zonele turistice din regiunea noastră. În centrul acestei asocieri se află, desigur, municipalitatea Râmnicu Vâlcea. Celelalte localități participante sunt Ocnele Mari, Bujoreni, Dăești, Călimănești, Băile Olănești, Vlădești, Mihăești și Băile Govora.

Suntem mult mai aproape de soluționarea definitivă a uneia dintre cele mai mari preocupări pe care le avem pentru îmbunătățirea și modernizarea condițiilor de viață din Ocnele Mari. (Remus SASU, primar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe