Percheziții în Vâlcea la persoane care postau anunțuri false cu vânzări de utilaje. Prejudiciu de 750.000 lei

miercuri, 18 mai 2022

Polițiștii au derulat miercuri percheziții în Alba și Vâlcea la persoane bănuite de înșelăciune și spălare a banilor. Ar fi oferit la vânzare utilaje, pe site-uri de anunțuri și, după ce primeau banii, nu mai puteau fi contactate - relateaza alba24.ro

Potrivit IPJ Prahova, miercuri, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul Investigații Criminale au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, în județele Vâlcea și Alba, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și spălare a banilor.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2020 – martie 2021, persoanele bănuite ar fi oferit utilaje, spre vânzare, prin intermediul unor site-uri de anunțuri.

Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, acestea nu mai puteau fi contactate de către cumpărători.

Prejudiciul cauzat este de peste 750.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, telefoane mobile, 26.000 de euro și 81.200 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Vâlcea și Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe